April 2018.
 
TRIF Senior 60+
 
 
Hej alle
 
Som vi da har trængt til det - og fortjent det - en hel uge med sol og næsten sommer, dejligt hjemme - og dejligt på Seniorlunden, løgplanterne nikker til os, når vi kommer, de gule anemoner er i fuldt flor, - krolf'erne er kommet "hjem" på tørre og nyslåede sommerbaner, gå'erne kommer hjem med røde kinder og anemoner fra skoven.
 
Ja, foråret er rigtig i gang, sol og lys afslører, at der trænger til en god gang rengøring i "Huset", og også lidt udenfor med diverse. Kan vi aftale en dag, hvor vi tager en time efter dagens aktiviteter?
 
Dagen for "åbent hus" er mandag d. 11. maj, tag ven og nabo med, - der kommer en ung dame, måske 2, fra DGI og fortæller om motion i naturen, og ellers gør vi det, vi plejer.
 
Onsdag d. 23. maj er første onsdag aften i år for både gå'ere og krolf'ere, og - vi starter med at få gæster, måske, Syddjurs Diabetesforening har spurgt, om de må prøve at få nogle af deres medlemmer motiveret til lidt motion hos os.
 
Mandag d. 11. juni er der fællesudflugt til Dollerup Bakker og frokost på Kongenshus Kro med
Arne som rejseleder, - tilmelding og betaling  kr. 200,-, - til Mona d.30.4.,  d.3.5., d.7.5.,  d.17.,
der er plads til 54 i bussen.
 
"Ud ad huset" mandag d. 7. maj går til Ørnbjerg Mølle med nyudsprungen skov, der er toilet, madpakkehus, borde og bænke udendørs til fri afbenyttelse. Afgang som sædvanlig fra Seniorlunden kl. 9.30. 
 
I juli måned afholdes ikke mindre end 2 Krolf Træf på Seniorlunden i DGI regi, almindelig Træf fredag d.6. og  Østjydske Mesterskaber lørdag d. 28. der bliver lidt arbejde med det, så hvem der har lyst og kan, sæt kryds i kalenderen.
 
Vi ses til FRISK LUFT - BEVÆGELSE og FORNØJELSE
 
Mvh
Søster
 
Thorsager-Rønde Idrætsforening | Skrejrupvej 9B | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901