August 2019

TRIF Senior 60+

Hej alle

Endnu en august måned er næsten brugt op, - med sol og regn og torden, lidt af hvert, - det har været godt for Seniorlunden, der trives og ser flot ud og græsset gror - noget bedre end sidste år, - og - taget holder tæt.

Den årlige generalforsamling med efterfølgende sommerhygge er godt overstået med flot opbakning, 62 til spisning i hus og telt, - for hvem der har lyst, ligger regnskab og årsberetning i mappen i Huset.

Næste "arrangement" er klubmesterskabsdag , torsdag d. 12. september, med fællesspisning efter formiddagens aktiviteter, - Anne og Marie gør noget med Krolf, - hvem gør for/med Gå?

Samme aften, torsdag d. 12. er der hovedgeneralforsamling i TRIF.

På mandag, d. 2. september kommer en skoleklasse ca. 26-28 elever på Seniorlunden kl. 12.30 og spiller 2 runder krolf, er der 5-6 krolfere, der kan/vil være dommere?

Samme dag, mandag d. 2. går "ud ad huset" turen til foden af Mols Bjerge, denne gang med parkering ved Molshallen, Lyngevej i Knebel, - husk egen fortæring. Afgang som sædvanlig fra Seniorlunden kl. 9.30.

Der er kommet en henvendelse fra DGI konsulent Henrik Mikkelsen, der skal bruge 10-12 statister til en række video-instruktioner i et projekt, der hedder Hold Hjernen Frisk - rettet mod Seniorer. Det skal foregå ved Kalø tirsdag d. 17. september kl. 10 -14, med fuld fortæring.

Vi ses til FRISK LUFT - BEVÆGELSE og FORNØJELSE

Mvh

Søster

Thorsager-Rønde Idrætsforening | Skrejrupvej 9B | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901