Thorsager Rønde IF

Børneudviklingstrænere + Den gule tråd


Jan. 2023
BUT'erne har nu været i gang i et år, og begge BUT'ere har lavet et kæmpe stykke arbejde, både på og undefor banerne laugh Pr. 1. jan. 2023 varetages som Børneudviklingstræner af. Mathias Haulrik.
Jan. 2022
TRIF- fodbold har pr. 1. januar 2022 har ansat Mathias Haulrik og Mikkel Melgaard, som børneudviklingstrænere.
Mikkel og Mathias vil i tæt samarbejde med fodboldudvalget få ansvaret for at føre TRIF's "gule tråd" ud i livet samt bidrage til implementeringen af DBU’s børnefodboldstrategi.
De vil ligeledes få det overordnede ansvar for internuddannelse samt supervision af trænerne på årgangene fra U5 – U12. Vi er overbevist om, at vi med dem ombord, vil kunne sikre en endnu bedre udvikling af børnefodbolden i TRIF. Mikkel og Mathias vil derfor fremover blive endnu mere synlige på TRIF's anlæg og I er naturligvis velkomne til at tage kontakt til dem for at høre nærmere ind til, hvordan de kan hjælpe netop jeres årgang.
TRIF- Fodbold ser frem til samarbarbejdet med Mathias og Mikkel og er sikker på at de kommer til at lave et fremragende stykke arbejde laugh
 
Mathias Haulrik
Mob: 60461046
E-mail: BUT.TRIF@gmail.com
 
 Den gule tråd

  I samarbejde med fodboldudvalglet har børnudviklingstrænerne udarbejdet Den gule tråd for børnefodbolden i TRIF. 1 version kan læses:  Her
 
Følg TRIF på Facebook
Bliv medlem
Betal her
Thorsager-Rønde Idrætsforening | Skrejrupvej 9B | 8410 Rønde