Julen 2017
 
TRIF Senior 60+
 
Kære allesammen.
Nu er det (næsten) jul igen og tid til julehilsen til alle jer 60+'ere, lidt vintervejr og sneskovlen blev det til i mandags med forsigtige gåture og meget morsom krolfspil med "vognhjul" og "spejlæg".
Vi blev snydt for stjerneskuddene i nat på gr. af sne og skyer, og i dag skinner solen dejligt fra en skyfri himmel.
 
Året har budt på mange gode timer med gåture i og omkring Rønde, spændende ture "ud ad huset", bl.a. Knebel, Feldballe Bakker, Hornslet, Rugård, Gudenåen, Botanisk Have, Lûbkers Golf, Strandkær med fortæring, og ikke mindst den helt store, dejlige tur til Fur for hele 60+ holdet, verdenssituationen og mange andre ting er blevet klaret, både krop og mundlæder trænet. Hvor mange kilometer, der er tilbagelagt, er ikke registreret i år, måske er der et par flittige gå'ere, der kan skrive i kalenderen i 2018.
 
Krolf'erne har rigeligt kunnet få spillelysten styret i årets løb med turnering og Træf rundt omkring i hele Jylland, hver uge + det herhjemme, det har givet mange flotte placeringer, nye bekendtskaber og sjove timer, og vi kan godt glæde os, næste år bliver der mulighed for endnu flere Træf, vi har selv 2 på Seniorlunden i juli måned.
 
Lige nu er der fuld gang i Outletten, fint lokale og rimeligt med "gæster", rekorden fra sidste år nåes nok ikke, men mindre kan også fint gøre det. 
 
Der er ros fra mange sider til Vores Seniorlunden, rosen gives videre til "hus, park og havefolket" for jeres store arbejde, spændende at se de nye træer til foråret.
 
 Vi holder "fri" 2 mandage, d. 25.12.17 og 1.1.18, husk feriegæster i alle aldre er altid velkomne.
 
Mandag d. 8.1.18 er der "ud ad huset" tur og den går til Feldballe/Øjesø, parkering v. kirken, afgang fra Seniorlunden kl. 9.30.
 
Ikke meget er tilbage af 2017, jeg vil sige tak til alle for opbakning , fællesskab og godt samvær, - og ønske en rigtig glædelig jul og godt nytår til jer og jeres familier.
 
Vi ses til FRISK LUFT-BEVÆGELSE og FORNØJELSE.
 
Med kærlig julehilsen
Søster
 
 
 
 
Thorsager-Rønde Idrætsforening | Skrejrupvej 9B | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901