Februar 2018.
TRIF Senior 60+
Hej alle.
Søndag morgen, ingen regn, ingen storm, en tur i skoven, fuglene kvidrer, uden for døren står vintergækkerne og hilser på - og de øvrige løgvækster er begyndt at titte frem, det er dejligt at glæde sig til at det snart bliver forår.
 
60+'erne på Seniorlunden møder flittigt op, nogle morgener er vejret bare dårligt, - tænker - i dag kommer ikke ret mange, - men pludselig er der 35-40 til gåtur og krolfspil, godt "gået".
 
Gå'erne kommer langt omkring både i skov, sø og ved strand, med og uden forhindringer i form af vandgang, har man hørt så galt  - i januar, og gymnastiske øvelser over store træstammer på forbudt område.
 
Krolferne har store/sjove udfordringer i form af nyopståede søer, endda med is på, mudderbaner med flotte fodaftryk, der i frossen til bliver til nye forhindringer, banerne er - meget - forskellige fra gang til gang.
 
Husk, krolf'ere, regelkursus v, Palle Hjort, DGI, mandag d. 19. marts.
 
Der er kommet takkebrev fra Aarhus 2017, DGI og Move for Life for vores deltagelse i lysfest eventen i november.
 
Er der interesse, er der flere billetter til Syddjurs Award d. 15. marts i Rønde Idrætscenter, de ligger fremme i "Huset".
 
Første mandag i marts, d. 5. går "ud ad huset" turen til Skæring Hede og Mindelunden, parkering P-pladsen ved Skæring Hedevej, afgang som sædvanligt fra Seniorlunden kl. 9.30, husk egen fortæring.
 
Samme dag, efter formiddagens aktiviteter afholdes bestyrelsesmøde, har nogen noget, der skal med, giv et praj, eller læg en lap i den røde boks.
 
Vi ses til FRISK LUFT - BEVÆGELSE og FORNØJELSE
Mvh Søster
 
 
 
 
Thorsager-Rønde Idrætsforening | Skrejrupvej 9B | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901