Februar 2019

TRIF Senior 60+

Hej alle

Solen skinner fra en, næsten, skyfri himmel, flaget blafrer kun lidt og forårsløgene begynder rigtigt at titte frem, selv om det er midt i vintertiden, herligt med al den sne, der ikke er blevet skovlet, kun tænkt på, og på Seniorlunden er det mest ormetuerne, (foruden alt det andet), der driller krolfspillerne.

22 60+'ere deltog i et rigtig godt 1.hjælpskursus forrige lørdag, vi fik en masse viden, vi forhåbentlig ikke får brug for, men vi er bedre klædt på.

Vi får et tilbud om at være indsamlere til Hjerteforeningen søndag d. 28. april, og kan vi dække 16 ruter, udløser det en hjertestarter med løbende vedligeholdelse til klubben. 1 rute dækker typisk 2-3 veje/gader og lyder overkommeligt. Der bliver lagt en liste i Huset, man kan skrive sig på til en gåtur.

Velkommen til endnu en gå'er, vi har nu rundet 90 medlemmer i alt, og i mandags var vi 60, - 35 gå'ere og 25 krolfere, der var aktive i det skønne vintervejr.

En flok krolf'ere var til sæsonens sidste Træf, i Åstrup, med gode resultater, den nye krolfsæson starter onsdag d. 10. april, og så går det ellers derudad rundt i Øst-Midtjylland med 20 Træf + det løse.

Marts måneds "ud ad huset" arrangerer Mona, turen går til Skaføgård, egen fortæring medbringes, afgang fra Seniorlunden kl. 9.30, og det er fastelavnsmandag d. 4. marts, hvor mange kommer udklædte.

Vi ses til FRISK LUFT - BEVÆGELSE og FORNØJELSE

Mvh

Søster

Thorsager-Rønde Idrætsforening | Skrejrupvej 9B | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901