Thorsager Rønde IF

Fodbold


NYT - NYT - NYT


29. maj 2021
Generalforsamling - nye udvalgsmedlemmer
På generalforsamlingen i maj fik fodboldudvalget 5 nye medlemmer. Steen Toftager takkede af efter adskillige år som kasserer. En kæmpe tak for indsatsen skal lyde til Steen. 
Udover ny kasserer blev yderligere 4 valgt ind i udvalget. Det betyder, at vi nu er 7 udvalgsmedlemmer og det er vi meget taknemmelige for. 
Under "Kontakt" kan udvalgsmedlemmernes ansvarsområder ses
-
klik HER


__________________________________________________________________________________________________________________________

5. juni 2021

TAK! For en helt igennem forrygende uge på TRIF- fodboldskole. - Deltagerrekord, fodboldvejr, seriøse spillere med godt humør og masser af gå-på-mod og ikke mindst en flok topmotiverede, humørfyldte og dygtige trænere. Stor tak skal naturligvis også lyde til fodboldskoleledere: Morten Byrial og Mikkel Melgaard for endnu en veltillrættelagt fodboldskole. 

VI SES i uge 26, 2022 
laugh

Følg med:

Uanset alder skal alle resultater fra DBU-kampe indrapporteres. Kampenes resultater og holdets placering i gruppen, kan dog først ses fra U13.
Her finder du: kampe, spillersted, resultater mm.

DBU: Hent appen eller se mere her.


Fodbold for begyndere

Hvor lang tid varer en U15 kamp? Hvad betyder offside? Hvad er formålet med børnefodbold? Hvordan laver man et indersidespark? Og hvad er fodbold egentlig? Hvilke regler gælder for børnefodbold? Og er gælder der andre regler for ungdomsholdene? 
Stiller du også dig selv nogen af ovenstående spørgsmål, er der her hjælp at hente. 

888sportinsider har udarbejdet en meget brugbar guide, der kommer ind på stort og småt i forhold til fodbold. Folderen er ganske nem at gå til og kan læses fra start til slut eller shoppes rundt i. Se her.


De 10 forældrebud

DBU´s "De 10 forældrebud"
TRIF-fodbold bakker 100% op om den gode tone på sidelinjen.
 


Udlejning af førsteklasses kunstgræsbaner ved Rønde Idrætscenter.
Se her

Følg TRIF på Facebook
Besøg TRIF Fodbold
Bliv medlem
Betal her
Thorsager-Rønde Idrætsforening | Skrejrupvej 9B | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901