Thorsager Rønde IF

Fodbold


NYT - NYT - NYT


1. april 

TRIF- fodboldskole: uge 26, 2022

Tilmeldingen til årets brag af en fodboldskole er nu åben laugh
  • For mere information klik HER
  • Tilmelding klik HER
Det bliver en kanon uge i fællesskabet og fodboldens tegn. 

1. februar 2022

Ansættelse af 2 børneudviklingstrænere laugh


TRIF- fodbold har pr. 1. januar 2022 har ansat Mathias Haulrik og Mikkel Melgaard, som børneudviklingstrænere.
Mikkel og Mathias vil i tæt samarbejde med fodboldudvalget få ansvaret for at føre TRIF's "gule tråd" ud i livet samt bidrage til implementeringen af DBU’s børnefodboldstrategi.
De vil ligeledes få det overordnede ansvar for internuddannelse samt supervision af trænerne på vores årgange fra U8 – U12, men vil ligeledes skulle rådgive og vejlede på de yngre
årgange. Vi er overbevist om, at vi med dem ombord, vil kunne sikre en endnu bedre udvikling af børnefodbolden i TRIF. Mikkel og Mathias vil derfor fremover blive endnu mere synlige på TRIF's anlæg og I er naturligvis velkomne til at tage kontakt til dem for at høre nærmere ind til, hvordan de kan hjælpe netop jeres årgang. Mikkel og Mathias deltager begge til det kommende trænermøde start marts, hvor de vil dels præsentere sig selv nærmere, men også komme med et oplæg til, hvilken retning, som de ser for børnefodbolden i TRIF.
TRIF- Fodbold ser frem til samarbarbejdet med Mathias og Mikkel og er sikker på at de kommer til at lave et fremragende stykke arbejde yes

29. maj 2021
Generalforsamling - nye udvalgsmedlemmer
På generalforsamlingen i maj fik fodboldudvalget 5 nye medlemmer. Steen Toftager takkede af efter adskillige år som kasserer. En kæmpe tak for indsatsen skal lyde til Steen. 
Udover ny kasserer blev yderligere 4 valgt ind i udvalget. Det betyder, at vi nu er 7 udvalgsmedlemmer og det er vi meget taknemmelige for. 
Under "Kontakt" kan udvalgsmedlemmernes ansvarsområder ses
-
klik HER


__________________________________________________________________________________________________________________________

5. juni 2021

TAK! For en helt igennem forrygende uge på TRIF- fodboldskole. - Deltagerrekord, fodboldvejr, seriøse spillere med godt humør og masser af gå-på-mod og ikke mindst en flok topmotiverede, humørfyldte og dygtige trænere. Stor tak skal naturligvis også lyde til fodboldskoleledere: Morten Byrial og Mikkel Melgaard for endnu en veltillrættelagt fodboldskole. 

VI SES i uge 26, 2022 
laugh

Følg med:

Uanset alder skal alle resultater fra DBU-kampe indrapporteres. Kampenes resultater og holdets placering i gruppen, kan dog først ses fra U13.
Her finder du: kampe, spillersted, resultater mm.

DBU: Hent appen eller se mere her.


Fodbold for begyndere

Hvor lang tid varer en U15 kamp? Hvad betyder offside? Hvad er formålet med børnefodbold? Hvordan laver man et indersidespark? Og hvad er fodbold egentlig? Hvilke regler gælder for børnefodbold? Og er gælder der andre regler for ungdomsholdene? 
Stiller du også dig selv nogen af ovenstående spørgsmål, er der her hjælp at hente. 

888sportinsider har udarbejdet en meget brugbar guide, der kommer ind på stort og småt i forhold til fodbold. Folderen er ganske nem at gå til og kan læses fra start til slut eller shoppes rundt i. Se her.


De 10 forældrebud

DBU´s "De 10 forældrebud"
TRIF-fodbold bakker 100% op om den gode tone på sidelinjen.
 


Udlejning af førsteklasses kunstgræsbaner ved Rønde Idrætscenter.
Se her

Følg TRIF på Facebook
Besøg TRIF Fodbold
Bliv medlem
Betal her
Thorsager-Rønde Idrætsforening | Skrejrupvej 9B | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901