Hold B (let øvede)


Hold B er for lettere øvede volleyball spillere. Du har spillet volleyball før eller er måske begyndt på Hold C og har herefter avanceret til Hold B. Du kender reglerne og har de basale grundslag på plads.

Hold B trænes af Rikke og Niels Christian Guldager Østergaard. De er begge erfarne spillere både indendørs og udendørs (beachvolley). De har spillet fra de var helt unge og er yderst kompetente. De spiller begge med motionisterne og har været på flere kurser som trænere gennem DVBF.

 

Hold C (begyndere / uøvede)


Hold C er for begyndere og uøvede volleyball spillere. Du har måske aldrig spillet volleyball før, men du vil gerne lære spillet og dets regler. Når regler og de basale grundslag er på plads, kan du avancere til Hold B.

Hold C trænes af den rutinerede Hanne Simonsen fra TRIF i Rønde. Hun har selv spillet volleyball fra hun var helt ung og prøvede som senior kræfter med rollen som træner og er blevet en yderst erfaren og kompetent en af slagsen.

Hold C har Birgitta Grouleff som assistenttræner. Hun assisterer Hanne, så Hold C får det optimale ud af deres træning, da der er meget at se til hos nybegyndere. Birgitta har flere års erfaring med at spille volleyball, spiller selv med motionisterne og har været på flere kurser som træner gennem DVBF.
 

Motionist (med et vist niveau)


Motionister spiller på et vist niveau. Du har spillet volleyball før og vil gerne spille med andre erfarne spillere.

Der er ingen trænere til motionisterne, de træner og spiller selv.

 

Thorsager-Rønde Idrætsforening | Vesteralle 8 Thorsager | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901