Hold sæson 2017/2018 

SÆSONEN STARTER I UGE 36.


Forældre/barn (2 – 4 år)

 

På forældre/barn holdet har vi det sjovt med vores forældre. Vi tumler, kravler, hopper, laver sanglege, drejer rundt, går på line og brænder en masse krudt af hver lørdag formiddag. Vi hører god børnemusik og øver os i at lave gymnastik til rytmen. Men mest af alt smiler, griner og jubler vi begejstret sammen. Holdet er for børn under fire år og deres forældre.
Foregår: Lørdag fra 9-10 i Hal 2, Rønde Idrætscenter.


Puslinge, Rønde (Børnehavebørn 4 – 6 år)
 

På puslingeholdet i Rønde vil vi gennem leg og god musik øve både spring på trampolin og airtrack samt små serier med børnene. Vi vil lave gymnastik med- og på redskaber, øve os i koldbøtter og måske endda en vejrmølle. Og så skal vi lære at bevæge os til musikken.
Forgår: Fredag fra hold 1 15.30-16.30 Hold 2 16.30- 1730, i Hal 2, Rønde Idrætscenter.


Puslinge, Thorsager (3 – 6 år)

Puslingegymnastik er med opvarmning i form af lege, springøvelser og sanseoplevelser. Børnene kan boltre sig med sjippetove, måtter, skumredskaber, balancebomme og trampoliner, så de kan afprøve forskellige spring – også nogle efter fri fantasi.

0. Klasse

Vi skal lave flotte serier og lære sjove spring på måtte og trampolin.

1. - 2. Klasse

Vi skal lave flotte serier og lære sjove spring på måtte og trampolin.

3. - 4. klasse

Koldbøtter, vejrmøller, håndstand og trampoliner. Kom og vær med til at lære en masse sjove og flotte spring.

5. klasse og op.

Lær at stå på hænder, springe i trampolin og prøv kræfter med parkour. Vi skal lege og have sved på panden til fede rytmer, og så skal vi have det rigtig sjovt.

Yoga

Et yogabegynderhold, hvor der arbejdes ud fra flere forskellige yogaretninger. Som deltager får du yogaens mange effekter, lige meget hvilket kendskab du har fra tidligere, fordi yoga er yoga, og du kommer til at møde den fordomsfrit og med mulighed for at finde din egen retning!

Quinder i alle aldre

Forkæl din krop og dig selv! Vi arbejder med styrke, smidighed, udstrækning og puls. Vi anvender jævnligt håndvægte, sjippetov og bolde til at øge udfordringen. Vi får fat i mave-, ryg-, ben- og armmusklerne samt andre grupper, som kan være oversete. Grundig instruktion om øvelsernes virkning og betydning. Kom og mærk din krop arbejde til god musik.

Herreholdet

God traditionel herregymnastik efterfulgt af en gang hyggevolley. Vi slutter af med mandehørm.

Seniorholdet

Vi er en humørfyldt flok gymnaster. Vi vil gerne være flere – især mænd, for så kommer der nogle spøjse input. Vores program indeholder kondition, styrke, smidighed, balance, udstrækning og afspænding. Forskellige indlæg med zumba og leg med ærteposer og hulahopringe. Første onsdag i måneden har vi kaffe/bolle med pålæg og hygge/snak efter gymnastikken. Vel mødt. Vi glæder os til at se dig.

Cirkeltræning

Holdet, hvor der skal sved på panden, trænes hårdt og have en sjov træning.

NYT HOLD OG NY TRÆNER

Rytme + 25

 

Er du kvinde i alderen 25-45år, har lavet gymnastik, danset el er vant til at lave koreografi på anden vis, er der her et lækkert tilbud til dig.

TRIF opstarter den nye sæson med et rytmehold, hvor vi skal lave masser af lækker gymnastik.

 Vi skal svede, tonse, lege, grine, ha ømme muskler, samarbejde, lavet flere serier med og uden håndredskaber. Kort sagt, vi skal ha tid til os selv i 1,5 time hver torsdag, hvor vi skal fordybe os i vores kroppe med hinanden, på ét stort fælleshold.

Jeg som instruktør forventer af mine gymnaster, at I vil tage udfordringerne op og hjælpe hinanden og jer selv. I skal være villige til at tage opvarmninger og evt være med til at lave koreografier til serier. Derud over, skal I give en hånd med, til diverse opgaver der kan komme i løbet af sæsonen.

Lidt om mig selv:

Jeg hedder Marlene, er 36år og bor her i Rønde med min mand og vores to børn.

Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var helt lille, så gymnastikken betyder rigtig meget for mig. 

Har tidligere været konkurrencegymnast i Odense og efter jeg flyttede til Århus, har jeg været gymnast på:

DGI Østjyllands Rep og After. Rep. Hold

 1.Holdet i ASG 

 DGI’s Verdenshold 2010-2011.

 Siden hen været instruktør på hhv:

DGI Østjyllands Asp og Rep.hold

 DGI Sydøstjyllands Rep.hold

 L2009-hold i Østjylland

 ASG. 1.Holdet   

Jeg glæder mig til at sparke sæsonen i gang med masser af lækker gymnastik og glæder mig til at se så mange som muligt   

 


 
Thorsager-Rønde Idrætsforening | Vesteralle 8 Thorsager | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901