Thorsager Rønde IF

Holdinfo


Minipuslinge, Thorsager
Er du en tumling på 2- 4 år, der har lyst til at hoppe og danse til god musik, synge diverse sange(sanglege), slå kolbøtter, gå på line, kaste med bolde og blive tumlet af mor eller far? Så tag mor eller far i hånden, og tag dem med til gymnastik i Thorsager Hallen TIRSDAG kl. 16-17.00
Instruktør er Camilla Mehl -
 
Spring, Thorsager
Spring for piger og drenge (2.kl.-4.kl).
Har du lyst til at springe, men har måske mest erfaring fra havetrampolinen? Så kom til spring om tirsdagen. Vi skal arbejde med basisspring og se hvor langt vi kan rykke os på en sæson. Vi skal øve alt fra håndstand, vejrmøller til spring på trampolin og airtrack. Vi afslutter hver træning med lidt ”Cool Down”. Så har du lyst til at prøve nye udfordringer, så kom og vær med i Thorsager Hallen TIRSDAG kl. 17-18.
Instruktør: Camilla Mehl - Holdet oprettes kun hvis der findes flere trænere/hjælpetrænere!
 
Det aktive forældre/barnhold, Rønde
Er du en tumling på 1½ -3 år, der har lyst til at hoppe og danse til god musik, slå kolbøtter, gå på line, kaste med bolde og blive tumlet af mor eller far? Så tag mor eller far i hånden, og tag dem med til gymnastik i Rønde Idrætscenter hver lørdag kl. 8.30-9.30. Fortæl dem, at de kan forvente sved på panden, og at I begge skal lære nye ting. 
Instruktør: Charlotte

Puslinge, Rønde
Holdet starter 16/9 2021.
Puslingeholdet, er holdet hvor dit barn går til gymnastik alene sammen med jævnaldrende børn.
På puslingeholdet (5-7 år/slut børnehave-0.klasse) i Rønde vil vi gennem forskellige lege, baner og god musik lave gymnastik med og på redskaber, øve os i koldbøtter, vejrmøller og stå på hænder. Det vigtigste er vi hygger os, og får bevæget kroppen.
Vi træner i Rønde Idrætscenter (Hal 2) hver torsdag kl.16.00-17.00. Forældre kan opholde sig tæt på, i cafeteriet i Rønde Idrætscenter.
Børnene skal møde op i tøj der er rart at bevæge sig i, samt bare fødder (bløde gymnastiksko kan også bruges). Langt hår kan være rart at have sat op.
Instruktører er Majbritt M. Petersen, Lisa Sørensen, Luna Johansen og Alberthe Madsen.

1.-2. klasse, Rønde
Holdet starter 16/9 2021.
Dette hold er for drenge og piger i alderen 7-9 år (1.-2. klasse). Vi vil i gennem forskellige lege, baner og god musik lave gymnastik med og på redskaber, få brugt en masse krudt og blive bedre til koldbøtter, vejrmøller og stå på hænder.
Vi træner i Rønde Idrætscenter (Hal 2) hver torsdag kl.15.00-16.00. Forældre kan opholde sig tæt på, i cafeteriet i Rønde Idrætscenter.
Børnene skal møde op i tøj der er rart at bevæge sig i, samt bare fødder (bløde gymnastiksko kan også bruges). Langt hår kan være rart at have sat op.
Instruktører er Cecilia E. Helth, Majbritt M. Petersen, Luna Johansen og Alberthe Madsen.
Tag fat i Majbritt, hvis dit barn går på Rønde Skole, og du gerne vil have dit barn fulgt fra skolen til hallen.

 
Parkour, Thorsager 
Har du et barn som er vild med at udfolde sig fysisk, elsker at få pulsen op, som måske her lidt krudt i bagdelen, har gå-på-mod og som går i 0. til 6. klasse, så læs med her.

Der er fokus på at lære børnene de grundlæggende teknikker i fald og spring, øge den fysiske form og smidighed der kræves for at kunne dyrke parkour.
Af sikkerhedsmæssige hensyn kræves det, at børnene har indendørssko på. Når vejret tillader det, kan en del af træningen foregå udenfor. Dette vil altid blive meldt ud dagen inden. Vi træner onsdag i Thorsager Hallen kl. 17-18.00.
Instruktør er Michael Grud Mogensen.

Quinder i alle aldre, Thorsager
Har du lyst til:

  • At styrke dine muskler (også dem du ikke vidste du havde)
  • At træne ryg og mave – balder og lår – arme og overkrop
  • At få pulsen op – få sved på panden
  • At lave rytmiske/bløde bevægelser
  • ​At anvende håndvægte, elastikker samt andre ”hjælpemidler” (variation fra gang til gang)

Alt dette til god musik, og i godt selskab, så kom og vær med i Thorsager Hallen tirsdag kl. 18-19.30, og instruktør er Birthe Bendtsen.

 

Rope skipping - begynder og øvet
Sjipning, Niveauopdelt træning for drenge, piger ( og voksne )
 
Ropeskipping er kort fortalt en sjov og hård konditions- og koordinationstræning, som vi i år tilbyder i TRIF. 
Holdet er for både drenge og piger, børn som voksne. Så hvis du kunne tænke dig en lidt anderledes sportsgren, der både giver gode grin, godt samarbejde og sved på panden, så kom og prøv at være med.
 
Vi er i alt 5, der vil komme til at undervise i alt fra at hoppe i singletov (enkelttov), double dutch (to svingetove) speed, to i et tov og alle mulige tricks. Derudover er der mulighed for, at træne op til konkurrence for dem der har lyst. Til konkurrence vil der være et mindre licensgebyr.  
Træningen vil bestå af 3 kvarters undervisning, og de sidste 3 kvarter er der mulighed for selv at fordybe sig i hvad man vil evt. konkurrence serier mm. Og så skal vi selvfølgelig forberede lidt til vores lokale opvisning. 
Der bliver uddelt et sjippetov til alle fra start, så alle har deres eget, og ellers skal du bare huske en drikkedunk og et par gode indendørs træningssko.
 
Deltagerkrav: fra 5. klasse og kan hoppe over et helt normalt sjippetov. 
Vi mangler ofte frivillige forældre til at svinge et tov.
Der trænes torsdage kl. 15.30-17.00 i Multisalen i Rønde Idrætscenter.
Instruktører er Vicki Bjerring, Julie Bay Thune, Frida Støve, Maja Bjerring og Søs Elisabeth Strand. 


Kom og træn - kvinder, Thorsager
Træningen er bygget op omkring fællesskabet og lysten til at træne sammen. Træningsformen er afhæning af deltagerne og kan varierer, men der er fokus på at få sved på panden og det sociale. Der trænes i Thorsager Hallen tirsdag kl. 19.30-21.
Instruktør er Sasha K. Hansen.
 
Seniorholdet, Rønde
Vi er en humørfyldt flok gymnaster. Vi vil gerne være flere – især mænd for så kommer der nogle spøjse input. Vores program indeholder kondition, styrke, smidighed, balance, udstrækning og afspænding. Forskellige indlæg med zumba og leg med ærteposer og hulahopringe. Første onsdag i måneden har vi kaffe/bolle med pålæg og hygge/snak efter gymnastikken. Vel mødt i multisalen onsdag kl. 10-11.
Instruktør er Anne Lise Nielsen (opstart uge 37).
 
Lady powers, Rønde
Vi skal ha pulsen op, musklerne vil blive ømme, vi skal sved og ikke mindst skal vi grine. Vi vil lave skøn udstrækning/styrke i form af yoga og hvor vi kobler af, for den travle hverdag. Vi skal ligeledes finde vores feminine side frem, da vi skal lave små feminine og yndefulde sekvenser, samt barretræning, hvor vi får flot holdning og stramme balder.
Så, nogle dage bliver vi kun i én genre og andre dage vil vi blande lidt.
Husk altid at medbringe kondisko og vand samt liggeunderlag/yogamåtte.
Vi træner onsdag kl. 20-21 i multisalen i Rønde Idrætscenter.
Instruktør er Marlene Behrend Øllgaard.

Yoga, Rønde

Forkæl din krop og dit sind med yoga i TRIF-gymnastik.  Træningen foregår i et roligt tempo med udgangspunkt i, hvor din krop er lige nu. Du vil føle dig individuelt udfordret, samtidig med at du kan mærke den gavnlige virkning af at bruge og strække alle dele af din krop.
Hver træning starter med en opmærksomhed omkring vejrtrækning, derefter opvarmning, efterfulgt af en nøje udvalgt sekvens af øvelser, hvor træningen ofte har et særligt tema, men hele kroppen bliver brugt. Hver træning afsluttes af cool down efterfulgt af dyb afslapning.
I træningen lægges der vægt på yogas gavnlige effekt af at mærke efter, og tage hensyn til din krop, og dermed øge kropsbevidstheden fremfor præstationen. Holdet er både for nybegyndere og øvede, og vi træner onsdag kl. 16.30-18.00 i Multirummet i Rønde Idrætscenter.
Instruktør er Eivor Hog Laursen.


Mix hold 
TRIF-gymnastik tilbyder også Mix hold (2 hold), hvis du ønsker at tilmelde dig 2 hold. Det gælder holdene Quinder i alle aldre, Yoga og Lady Powers, idet at du dermed får 50% kontingentnedsættelse på det andet hold du vælger. Dvs. at du fx vælger at tilmelde dig Quinder i alle aldre og mix hold (2 hold), fordi du også ønsker at gå på yoga-holdet. Efterfølgende møder du op på begge hold. Når du har tilmeldt dig Mix-hold, bedes du sende en mail til sloth.althoff.andersen@gmail.com, med hvilket hold du ønsker, som hold nr. 2.
 
Tilmelding, prøvegange mv.
Endelig tilbyder TRIF-gymnastik prøvegange på de forskellige hold i september måned, såfremt der er plads på holdet. Tag kontakt til instruktør på holdet, hvis du ønsker at komme til prøvetime, du finder kontaktinfo til pågældende hold under "Tilmelding og betaling". Idet at der på holdene er et max antal pladser, foregår tilmelding efter først til mølle princippet, hvorfor vi ikke kan garantere plads til alle, hvis der ventes med tilmelding. Vi tilbyder ikke kontingentnedsættelse ved senere tilmelding på holdet. Tilmelding åbner den 1. august 2021 kl. 12.00.

Følg TRIF på Facebook
Besøg TRIF Gymnastik
Bliv medlem
Betal her
Thorsager-Rønde Idrætsforening | Skrejrupvej 9B | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901