Thorsager Rønde IF

Holdinfo


Forældre/barn, Thorsager
Er du en tumling på 1½-3 år, der har lyst til at hoppe og danse til god musik, synge diverse sange(sanglege), slå kolbøtter, gå på line, kaste med bolde og blive tumlet af mor eller far? Så tag mor eller far i hånden, og tag dem med til gymnastik i Thorsager Hallen onsdag kl. 16-17.00
Instruktør er Camilla Mehl -
 
Puslinge, Thorsager
Gymnastik for piger og drenge (4-6år).
Vi skal udfordre vores motorik, lege, lave koldebøtter, øve vejrmøller og bevæge os til glad musik. Vi bygger redskabsbaner, der er tipasset til både den forsigtige og den modige. De springglade får mulighed for at træne på både airtrack og trampolin. Vi afslutter hver træning med lidt ”Cool Down”. Så har du lyst til at prøve nye udfordringer, så kom og vær med i Thorsager Hallen onsdag kl. 17-18.
Instruktør: Simone, Christina, Oliver, m.fl 
 
Det aktive forældre/barnhold, Rønde
Er du en tumling på 1½ -3 år, der har lyst til at hoppe og danse til god musik, slå kolbøtter, gå på line, kaste med bolde og blive tumlet af mor eller far? Så tag mor eller far i hånden, og tag dem med til gymnastik i Rønde Idrætscenter hver lørdag kl. 8.30-9.30. Fortæl dem, at de kan forvente sved på panden, og at I begge skal lære nye ting. 
Instruktør: Charlotte

Puslinge, Rønde
På puslingeholdet (4-6 år) i Rønde vil vi gennem leg og god musik øve både spring på trampolin og airtrack samt små serier med børnene. Vi vil lave gymnastik med og på redskaber, øve os i koldbøtter og måske endda en vejrmølle, og vi skal lære at bevæge os til musikken. Vi træner i Rønde Hallen (Hal 2) hver torsdag kl.16.00-17.00
Instruktører: Christine, Ivana, Mille, Majbrit m.fl. 
 
Parkour, Thorsager (Nyt hold)
Har du et barn som er vild med at udfolde sig fysisk, elsker at få pulsen op, som måske her lidt krudt i bagdelen, har gå-på-mod og som går i 0. til 6. klasse, så læs med her.

Vi starter et parkourhold op i Thorsager. Der er fokus på at lærer børnene de grundlæggende teknikker i fald og spring, øge den fysiske form og smidighed der kræves for at kunne dyrke parkour.
Af sikkerhedsmæssige hensyn kræves det, at børnene har indendørssko på. Når vejret tillader det, kan en del af træningen foregå udenfor. Dette vil altid blive meldt ud dagen inden. Vi træner tirsdag i Thorsager Hallen kl. 17-18.00.
Instruktøre er Michael Grud Mogensen og Jakob Mortensen

Quinder i alle aldre, Thorsager
Har du lyst til:

  • At styrke dine muskler (også dem du ikke vidste du havde)
  • At træne ryg og mave – balder og lår – arme og overkrop
  • At få pulsen op – få sved på panden
  • At lave rytmiske/bløde bevægelser
  • ​At anvende håndvægte, elastikker samt andre ”hjælpemidler” (variation fra gang til gang)

Alt dette til god musik, og i godt selskab, så kom og vær med i Thorsager Hallen tirsdag kl. 18-19.30, og instruktør er Birthe Bendtsen.

Kål'holdet (herrehold)
Kom ikke i trikot og strutskørt, men tøj du kan bevæge dig frit i. Vi skal genfinde mave- og rygmuskler. Smidiggøre de arbejdsramte skuldre og
rygge. Opstramninger og udstrækninger. I vil finde muskelgrupper, I ikke vidste der fandtes. Pulsen skal op et par gange og ellers vil jeg
forsøge at få hele kroppen arbejdet igennem - det er noget ALLE har godt af, så kom og deltag på alle niveauer. Jeg glæder mig til at se Jer i Thorsager Hallen tirsdag kl.19.30-20.30.
Instruktør er Birthe Bendtsen 

Kom og træn - kvinder, Thorsager
Træningen er bygget op omkring fællesskabet og lysten til at træne sammen. Træningsformen er afhæning af deltagerne og kan varierer, men der er fokus på at få sved på panden og det sociale. Der trænes i Thorsager Hallen onsdag kl. 19.30-21.
Instruktør er Sasha K. Hansen.
 
Seniorholdet, Rønde
Vi er en humørfyldt flok gymnaster. Vi vil gerne være flere – især mænd for så kommer der nogle spøjse input. Vores program indeholder kondition, styrke, smidighed, balance, udstrækning og afspænding. Forskellige indlæg med zumba og leg med ærteposer og hulahopringe. Første onsdag i måneden har vi kaffe/bolle med pålæg og hygge/snak efter gymnastikken. Vel mødt i multisalen onsdag kl. 10-11.
Instruktør er Anne Lise Nielsen (opstart uge 37).
 
Lady powers, Rønde
Vi skal ha pulsen op, musklerne vil blive ømme, vi skal sved og ikke mindst skal vi grine. Vi vil lave skøn udstrækning/styrke i form af yoga og hvor vi kobler af, for den travle hverdag. Vi skal ligeledes finde vores feminine side frem, da vi skal lave små feminine og yndefulde sekvenser, samt barretræning, hvor vi får flot holdning og stramme balder.
Så, nogle dage bliver vi kun i én genre og andre dage vil vi blande lidt.
Husk altid at medbringe kondisko og vand samt liggeunderlag/yogamåtte.
Vi træner onsdag kl. 20-21 i multisalen i Rønde Idrætscenter.
Instruktør er Marlene Behrend Øllgaard.

Groove, Thorsager
Groove er en dansetime, hvor du ikke kan gøre det forkert. Vi kommer igennem forskellige musik-genre og dansestilarter, og igennem alle numrene gælder grundreglen: DU GØR DET PÅ DIN MÅDE. Jeg udstikker nogle grundtrin/grundbevægelser, men alt udføres på DIN personlige måde. Du behøver ingen særlig erfaring. Tag noget rart tøj på, have bare tæer eller træningssko. Kom til vores dansefest. 
Tirsdage kl. 19.45 - 21.00 i Thorsager Hallen. 

 
Yoga, Rønde
Forkæl din krop og dit sind med yoga i TRIF-gymnastik.  Træningen foregår i et roligt tempo med udgangspunkt i, hvor din krop er lige nu. Du vil føle dig individuelt udfordret, samtidig med at du kan mærke den gavnlige virkning af at bruge og strække alle dele af din krop.
Hver træning starter med en opmærksomhed omkring vejrtrækning, derefter opvarmning, efterfulgt af en nøje udvalgt sekvens af øvelser, hvor træningen ofte har et særligt tema, men hele kroppen bliver brugt. Hver træning afsluttes af cool down efterfulgt af dyb afslapning.
I træningen lægges der vægt på yogas gavnlige effekt af at mærke efter, og tage hensyn til din krop, og dermed øge kropsbevidstheden fremfor præstationen. Holdet er både for nybegyndere og øvede, og vi træner fredag kl. 16-17.30 i Multisalen i Rønde Idrætscenter.
Instruktør er Eivor Hog Laursen.

Sunde madvaner
På holdet får du et ernæringsmæssigt servicetjek af klinisk diætist Eivor.
Via vejledning får du værktøjer til at blive nysgerrig på, og til at undersøge dine vaner, adfærd, tanker og følelser, der knytter sig til dit forhold til mad, måltider og spisning. Fokusset er sunde madvaner, fordi det er sundt at spise sundt.
Holdet består af en opstartssamtale (ca. 45 min. i uge 37), og 3. opfølgningssamtaler (ca. 15 min. i uge 41, 47 og uge 3 i 2021).
Som udgangspunkt foregår vejledningerne individuelt på TRIFs kontor, og opstår der ønske fra deltagerne, at de gerne vil mødes, finder vi også ud af det.
Efter tilmeldning bliver du kontaktet af Eivor for nærmere aftale om tidpunkter for vejledning/opfølgninger jf. ovenstående.
Få at kunne tilmelde dig holdet, skal du være aktiv på et af TRIF gymnastiks øvrige voksenhold.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Eivor på 4018 5911.
 
TRIF-gymnastik tilbyder også Mix hold (2 hold), hvis du ønsker at tilmelde dig 2 hold. Det gælder holdene Quinder i alle aldre og Yoga, idet at du dermed får 50% kontingentnedsættelse på det andet hold du vælger. Dvs. at du fx vælger at tilmelde dig Quinder i alle aldre og mix hold (2 hold), fordi du også ønsker at gå på yoga-holdet. Efterfølgende møder du op på begge hold.
 
Endelig tilbyder TRIF-gymnastik prøvegange på de forskellige hold i september måned, hvorefter at tilmelding skal ske. Idet at der på holdene er et max antal pladser, foregår tilmelding efter først til mølle princippet, hvorfor vi ikke kan garantere plads til alle, hvis der ventes med tilmelding. På hold, hvor max antal ikke udnyttes, tilbyder vi ikke kontingentnedsættelse ved senere tilmelding på holdet.  

Følg TRIF på Facebook
Besøg TRIF Gymnastik
Bliv medlem
Betal her
Thorsager-Rønde Idrætsforening | Skrejrupvej 9B | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901