Juli 2018

TRIF Senior 60+

Hej alle

Sol, sol, sol og atter sol, der er vist ingen, der kan huske så lang en uafbrudt sommerperiode med hedebølge - og ingen vand.

Seniorlunden tørster, som alt andet, selv ukrudtet forsvinder, det vil være så godt, om vi kan hjælpe hinanden med at få vores træer (som blev plantet for at dræne), buske og blomster til at overleve, tag lidt vand, en dunk, flaske eller hvad I har, med og hæld på. Der undersøges, om det er muligt at blive koblet på en vandledning i "skoven".

Da der ikke er vand, står der et par "håndsprittere" i huset til at "vaske" hænder med.

Husk, at kaffegrisens overskud går til fællesskabet.

Det er glædeligt at se nye ansigter til både gå og krolf, men en sorg at miste.

Der er blevet foreslået et genopfriskningskursus i førstehjælp, er der stemning for det?, vil der blive arbejdet på det.

Nu er det ganske vist, der kan betales kontingent, der har været et værre bøvl, nogle er kommet igennem, andre ikke, husk, hvem der ikke deltager i andre TRIF afdelinger, der skal betales 2 gange, først grundkontingent kr. 150.-, derefter 60+ kontingent kr. 130.-, gerne snarest, da vi jo snart, mandag d. 13. august har generalforsamling med efterfølgende fællesspisning og hygge, - forslag i ris/ros kassen eller til Søster, senest torsdag d. 2. august.

Vores TRIF Krolftræf gik rigtig godt, vi tjente en god skilling på am. lotteri og ved at afholde træffet, - og på lørdag, d. 4. august er vi med igen, vi er blevet tildelt Østjydske Mesterskaber, vi stiller op torsdag og klipper lidt visne grene og blomster, så vi er klar til at modtage gæster lørdag morgen.

Mandag d. 6. august går "ud ad huset" turen til Kolindsund med Aage som turleder, afgang fra Seniorlunden kl. 9.30 til Fannerup med parkering v/ Forsamlingshuset, og husk egen fortæring. Husk, feriegæster i alle aldre er velkomne.

Vi ses til FRISK LUFT - BEVÆGELSE og FORNØJELSE.

Mvh Søster

Thorsager-Rønde Idrætsforening | Skrejrupvej 9B | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901