Juli 2019

TRIF Senior 60+

Hej alle

Det er sommer og ferie for det arbejdende folk, trods det går gå'erne mange kilometer og krolf'erne krolfer både herhjemme på Seniorlunden og til Træf i

ind - og udland.

Vores Krolf Træf på Seniorlunden gik rigtig godt med 120 glade spillere, roser fra mange sider for anlæg og baner, arrangementet og det hele, - vejret var fortræffeligt, det nye telt blev indviet, - lotteriet med de mange sponsorgevinster blev næsten udsolgt og sammen med deltagergebyret blev der ca. kr.5.500,- til Klubkassen.

Det nye regnskabsår er startet pr. 1. juli, og I er blevet opfordret til at betale kontingent for det nye år 2019/2020, men - men - men, der er bøvl i systemet, nogle har haft problemer, andre ikke, men - vent til efter 1. august, så skulle problemerne være løst, så alle kan betale.

Der er snart generalforsamling i TRIF Senior 60+, indbydelse og dagsorden vedlægges, forslag enten til Søster eller i ris og ros kassen, tilmeldingsskema til fællesspisning bliver lagt i Huset, menuen og prisen er den samme som sidste år.

Vores Dronning er draget videre ud i Sommerlandet og derfor går august turen, mandag d. 5. august til Mindeparken og Marselisborg Slotshave, afgang som sædvanligt fra Seniorlunden kl. 9.30, egen fortæring medbringes.

Husk feriebørn i alle aldre er velkomne.

Vi ses til FRISK LUFT - BEVÆGELSE og FORNØJELSE

Mvh

Søster

Thorsager-Rønde Idrætsforening | Skrejrupvej 9B | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901