Juni 2019

TRIF Senior 60+

Hej alle

Det summer af sol over enge, og næste uge har metrologerne lovet rigtig sommervejr, håber det holder også ugen efter, fredag d. 5. juli, til vores TRIF Krolf Træf, - der er fuldt booket op med 120 spillere og mange på afbuds/venteliste. Forretninger i og omkring Rønde har været usædvanligt gavmilde med gaver og diverse til vores lotteri til træffet, dejligt.

En super dejlig udflugt med fyldt bus til den Genfundne Bro med morgenbord, lækker frokost, sejltur, lagkage, godt vejr, - det var en rigtig god tur, STOR tak til Arne og Mona.

På mandag, d. 24. juli, er der havedag på Seniorlunden for hvem, der kan/vil give en hånd med et par timer efter formiddagens aktiviteter, - tag madpakke med, klubben har drikkevarer.

Vi skriver snart 1. juli, og et nyt regnskabsår for TRIF starter, derfor er det også efter den dato tid at betale kontingent for året 2019/2020.

Mandag d. 8. juli får vi, efter formiddagens aktiviteter besøg af Inge W. Christensen, som er fysioterapeut. Hun vil gerne bruge en ca. 20 minutter på at fortælle om/vise Qigong, - ja, hvad er det? - bløde helsegivende kropsbevægelser, som giver energi og kan være med til at udskyde en masse dårligdomme.

Husk, feriegæster i alle aldre er velkomne.

Juli måneds "ud ad huset" mandag d. 1. er pt. ikke bestemt, men starter som sædvanligt fra Seniorlunden kl. 9.30, -gode ideer er velkomne.

Vi ses til FRISK LUFT - BEVÆGELSE og FORNØJELSE

Mvh

Søster

Thorsager-Rønde Idrætsforening | Skrejrupvej 9B | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901