Maj 2017
 
TRIF Senior 60+
 
Hej alle
Kom maj, du søde milde ..., endelig forår, nu kan vi endelig parkere vintertøjet og nyde vores gå og krolfdage, og vi kan nyde vores flotte Seniorlunden, stor ros til "parkfolkene", - krolfgæsterne fra Ebeltoft i torsdags syntes meget godt om vores anlæg, - der er klar til årets "åbent hus" dag på mandag, tag gerne 60+ bekendtskaber med til en gåtur, et krolfspil, vi håber stadig på petanque, - der er kaffe nok på kanden.
 
Onsdag aftenerne er kommet godt i gang, 1. gang dog kun med kaffe på gr. af styrtende regn, men onsdag i det skønneste forårsvejr med både gå'ere og krolf'ere.
 
Torsdag d. 8. juni bliver der en ekstra aften med gå og krolf, det bliver med udgangspunkt i Byparken i Rønde, hvor de fleste TRIF afdelinger vil være repræsenteret, - gå'er efterlyses til at gå forrest på en skovtur, og krolf'er til at hjælpe Myrna og undertegnede med krolfbane og spil.
 
Der bliver ingen "ud ad huset" tur i juni, da 1. mandag er 2. pinsedag, men så tager vi revanche med den store tur, til Fur, mandag d. 12. juni, der er stadig plads til flere, tilmelding senest d.1. juni, prisen er kr. 250,-, dækkende bus, morgenkaffe med rundstykker, en lille een, rundtur på Fur, frokost på Fur, eftermiddagskaffe, alt sammen tilrettelagt af Gunhild og Arne.
 
Minigolfen er i hus, har fredag fået endelig svar fra kommunen, banerne er klar til afhentning, hvem vil være med i et lille minigolfudvalg?
 
Flagstangen er klar til opstilling, flag er der søgt om, har ikke fået svar endnu, men under alle omstændigheder bliver der flaghejsning Valdemarsdag d. 15. juni.
 
Vi ses til FRISK LUFT - BEVÆGELSE og FORNØJELSE.
 
Mvh Søster
 
 
 
 
 
Thorsager-Rønde Idrætsforening | Skrejrupvej 9B | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901