Maj 2018.

TRIF Senior 60+

Hej alle

Kom Maj - du søde milde, pinsesol og sommer, kan man da næsten forlange mer'?.

De nye træer på Seniorlunden er sprunget ud i deres "runddariusser" og ser ud til at befinde sig godt, - og sammen med de andre ser det bare godt ud, og det, der var mudderpøler for et par måneder siden, er nu et velplejet græsareal med flotte baner.

Der kommer stadig nye ansigter til gå eller krolf, dejligt, velkommen til jer.

Vores handymen har lavet fuglespærre og lukket solsortene ude fra "Huset", nu kan vi forhåbentlig være i fred for redebyggeri og fugleklatter.

Onsdag aftener er kommet i gang og på onsdag, d.23. får vi besøg af Syddjurs Diabetesforening, der gerne vil motivere deres medlemmer til motion, hvor mange kommer, vides ikke p.t., men der er kaffe til alle og de har brød med.

Der er kommet en henvendelse fra Rønde Idrætscenter/Rønde Sparekasse angående "arbejde" fredag og lørdag/nat i forbindelse med Sparekassens 150 års jubilæumsfest d. 26. august, løn kr. 85,- pr. time til klubben, der ligger en liste i "Huset".

Også Kommunen har henvendt sig - angående Move for Life 2018 motions- og kulturfestival weekenden d. 2/3. november, det første møde desangående blev desværre aflyst, de næste møder er 16. august - 20. september - 4. oktober, jeg deltager, men vil gerne have et par sparringspartnere med, er der stemning og vil nogen med?

Der er ingen tur "ud ad huset" 1. mandag i juni, - men mandag d. 11. juni er dagen for årets heldagsudflugt for alle i klubben - til Dollerup Bakker/ Kongenshus Mindepark med afgang kl. 8.30 fra Rønde Idrætscenter.

Mandag 28. maj afholdes bestyrelsesmøde, har nogen noget, giv et praj eller læg i ris/ros kassen, senest onsdag.

Vi ses til FRISK LUFT - BEVÆGELSE og FORNØJELSE

Mvh

Søster

Thorsager-Rønde Idrætsforening | Vesteralle 8 Thorsager | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901