Maj 1 2020
 
Hej alle.
Kom, maj, du søde, milde!
gør skoven atter grøn,
og lad ved bæk og kilde
violen blomstre frem.
 
Ja, skoven er blevet grøn, på Seniorlunden blomstrer moreltræer, mælkebøtter, tusindfryd og  de sidste forårsløg, det hele er bare flot, - og det er så ærgerligt, at ikke alle kan nyde det, enten halvt eller helt,  - men,  - hurra, nu ser det ud til,
- måske - at vi kan komme til rimeligt normale tilstande, desværre ikke førend d. 8. juni, - og selvfølgelig stadig med den nødvendige hensynstagen.
 
Det er lige blevet sagt i Østjyllands Radio, på 2. uge ingen smittede i Syddjurs, hvor er vi heldige at bo, hvor vi bor, - og forhåbentlig er alt  vel hos jer.
 
På Seniorlunden bliver der pt. spillet krolf, selvfølgelig også her med hensyntagen, mandage og torsdage, begge dage kl. 9.30 og kl. 14.00, det vil også være muligt at spille kl. 12.00, Ole St. tlf. 6146 1977 koordinerer, så der højst er 10 spillere af gangen, og for jer spillere, HUSK at melde afbud, der er andre, der er klar.
Er der stemning for opstart onsdag aftener kl. 19.00, giv lige et praj til Søster snarest.
 
Gå'erne går, også mandage og torsdage, kl. 10.00 (for at ikke for mange møder på een gang), der har indtil nu være ca. 14-16, - der bliver ikke juni  "ud ad huset"  tur,
men der er også  smukt og spændende forår her lokalt.
 
Er der stemning for en "ukrudtsdag" i uge 32, og evnt. maling af Huset, foreløbig udvendigt, Hvem og hvilken dag passer bedst?, der ligger en liste i Huset og/eller Søster skriver navne op.
 
De underjordiske er stadig aktive, der forsøges nu med at nedgrave en "sokkel", de ikke kan komme under + diverse fælder.
 
Vi ses til FRISK LUFT - BEVÆGELSE og FORNØJELSE sammen, med behørig afstand.
 
Med venlig hilsen
Søster
 
Thorsager-Rønde Idrætsforening | Skrejrupvej 9B | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901