Marts 2020

TRIF Senior 60+

Våren er i luften, Våren er i luften;

vifter mildt i vindens gang; lyttende til livets spil

våren er i luften, venter verden vide

ler i lærkesang. på, hvad som'ren vil.

Kære alle.

Det er det mærkeligste forår nogensinde, - at gå på Seniorlunden helt alene i det skønneste solskin og tænke på, hvordan I har det hver især, - især på jer, der har måttet aflyse guldbryllupper og fødselsdage, håber I trods alt har haft/får nogle gode dage.

Som det ser ud i øjeblikket, kommer vi ikke i gang med vores fælles aktiviteter førend tidligst efter påske, øv øv, derfor ingen "ud ad huset" tur i april, og alle Krolftræf i april er aflyst - men selvom det måske ikke er så sjovt at gå alene, så gør det alligevel, man kan da efter bedste overbevisning med behørig hensynstagen også være nogle få sammen i den friske luft.

Hornvioler og påskeliljer blomstrer så flotte på Seniorlunden, - men alle de hundreder af perleløg og tulipaner, der blev sat sidste år, ser ikke ud til at være der mere, - vi har besøg af megasultne mosegrise i og under huset, og deres yndlingsspise er åbenbart vores forårsløg.

Nu er der erklæret krig, en certificeret muldvarpebekæmper har været på besøg, gjort et eller andet, kommer igen, og så er de små "gæster" forhåbentlig væk og/eller flyttet et andet sted hen, når vi kommer i gang igen.

"Græsslåerne" er godt i gang, det ser godt ud, der er flyttet lidt planter, klippet en masse grene og er ved at blive gjort klar til nye vinterbaner i det nederste hjørne på Seniorlunden, der er rigtig tørt og rimelig læ, det bliver godt.

Pas godt på jer og med ønsket om alt godt til alle håber jeg, vi snart ses igen til

FRISK LUFT - BEVÆGELSE og FORNØJELSE

Med venlig hilsen

Søster

Thorsager-Rønde Idrætsforening | Skrejrupvej 9B | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901