November 2018

TRIF Senior 60+

Hej alle

Koldt og dejligt solskin, vinteren er over os, den første rigtige nattefrost med masser af kondensvand i vores hus, hynderne står til tørre og er forhåbentlig klar til mandag, så ingen får våde n......

På Seniorlunden er pæretræerne fjernede, det kan ingen se, godt arbejde, plænen og krolfbanerne er vist slået for sidste gang, koste og sneskovle er fundet frem, det hele ser vinterklart ud.

Outletten er hjemme, fra fredag d. 14. til og med lørdag d. 22. december, i butikken på Hovedgaden, hvor der var cykler, skema til "arbejde" er klar og næsten udfyldt, fantastisk.

Tilmelding og betaling, - kr. 60,-, - til julefrokosten, efter formiddagens aktiviteter mandag d. 10. dec., kan stadig nås, senest mandag d. 3.dec., - skema ligger i Huset.

Ansøgning til 1.hjælps kursus er afsendt for længst, har rykket, men venter stadig på svar.

Der er mange spindelvæv og diverse i Huset, har nogen tid torsdag d. 29. til en halv times vinterklargøring og lidt julepyntning ?.

Decembers "ud ad huset" tur går igen i år til Øvre Strandkær og Mols Bjerge, der er lokale til medbragt ?, og en overraskelse, også herhjemme til Krolfer'ne, så sæt et kvarter ekstra tid af.

Vi ses til FRISK LUFT - BEVÆGELSE og FORNØJELSE.

Mvh

Søster

Thorsager-Rønde Idrætsforening | Skrejrupvej 9B | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901