November 2019

TRIF Senior 60+

Hej alle

Regn, regn, regn og atter regn, det er en træls rekord, heldigvis er der da solstrejf ind i mellem, og selv om Seniorlunden visse steder er noget sumpet eller helt står under vand, sørger "banefolket" for at der stadig er baner, der kan spilles krolf på, og med støvler og regntøj går det, og gå'erne sørger for på deres ture at komme uden om de værste vandpytter og mudderveje.

"Huset" med tag, tremmer foroven lukket, stole med hynder til alle, og med gasvarmeren parat kan vi klare , hvad vejret byder, (næsten).

Julefrokosten nærmer sig, torsdag d. 5. december kl. 11.45, tilmelding og egenbetaling kr. 70,-senest torsdag d. 28. november.

Menu: sild, fiskefilet, ribbensteg, tarteletter, ost, ris á la mande, kaffe og te.

Julekonkurrence, med præmier til både gå'ere og krolf'ere: Hvem kommer tættest på resultatet?

Hvor mange kilometer har ALLE gå'erne gået i alt det sidste år, både det "korte" og det "lange" hold, stemmesedler er i "Huset" og skal afleveres i kassen senest torsdag d. 28. Mona overrækker præmier til dygtige/heldige til julefrokosten.

Mandag d. 2. december er "ud ad huset" dag og turen går til Aarhusvej 34(p-pladsen), på bakken mellem Ugelbølle og Balskov, herfra går turen omkring golfbanen/Ugelbølle 4,5- 5 km.

Efter gåturen æbleskiver og gløgg i Karins bålhytte. Evnt. kaffe ,te m.m. medbringer I selv denne dag, og der køres fra Seniorlunden kl. 9.30.

Hjemme på Seniorlunden spiller krolf'erne andespil om, ja, om ænder til dagens vindere og slutter af med æbleskiver, - ingen gløgg - , men kaffe/te som sædvanligt.

Som noget nyt bliver "ud ad huset" turene 1/1 - 30/6 2020 arrangeret den første torsdag og fra 1/7 - 31/12 2020 første mandag i måneden.

Outletten er i hus, fra d. 13. til og med d. 22. december, - det bliver på Hovedgaden, det tidligere spisested, det grønne hus, der ligger "mandskabsliste" i "Huset", der er enkelte ledige pladser. Handelstanden mangler stadig en julemand til 21. og 22. dec., ca. 3 timer hver gang.

Vi ses til FRISK LUFT - BEVÆGELSE og FORNØJELSE

Mvh

Søster

Thorsager-Rønde Idrætsforening | Skrejrupvej 9B | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901