Nyhedsmail januar 2019
 

Kære fitness medlemmer

TRIF Fitness er kommet godt fra start og med denne nyhedsmail, vil vi gerne ønske alle vores medlemmer et godt og styrkende nytår!!

Vi vil bestræbe os på at sende nyhedsmail ud ca. fem gange i året. 


Vi starter året stærkt med køb af 2 nye meget forskellige maskiner: En trappemaskine og en airbike:

Excite climb

Den ene er en af de mest efterspurgte cardio-redskaber i mange andre centre takket være indbydende design, brugervenlighed og effektivitet.  Det er noget så simpelt som en trappemaskine, også kaldt en climb maskine, som gør det nemt for begyndere og udfordrende for erfarne brugere at få optimal cardio træning. Leveres i uge 7.

The Beast

Beast cyklen giver dig meget effektiv cardiotræning, som vil styrke din kondition, øge din fedtforbrænding samt din muskelmasse. Hvis du træner med høj puls, vil denne cykel hjælpe dig med at fortsætte din fedtforbrændingsproces i op til 30 minutter efter, du har afsluttet din træning pga. intensiteten. Du styrer selv tempoet og den er lige til at gå til. Leveres i uge 3.


Vi søger rengøringshjælp til TRIF fitness

Opgaven består af 2 timers rengøring fredag bestående af fx støvsugning af alt gulv, aftørring af ventilation og watt cykler i fitness- og spinninglokalet m.v. Du tilbydes gratis træning i TRIF Fitness og lidt ekstra skattefri lommepenge (maks. 4.850,-). Opstart hurtigst muligt. 


Bliv instruktør i TRIF Fitness

Er du over 25 år og har erfaring med træning, så kan du blive instruktør i TRIF fitness. Vi kan tilbyde dig DGI kursus i fitness træning samt i instruktør rollen. Du kan forvente ca. 2 timer om ugen om eftermiddagen/aftenen året rundt som instruktør. 
Du får: Gratis DGI kursus i fitnesstræning (værdi 5.000,-), Gratis træning i TRIF fitness og har du over 40 timer i fitness, får du lidt ekstra skattefri lommepenge (maks. 4.850,-)

Kontakt Mette Bro Lindblad på tlf. 3053 9939 for nærmere information vedr. rengøringsjob og interesse i at blive instruktør.


Generel information

Vi arbejder på at det ene løbebånd og en af cyklerne bliver lavet.

Oplever I maskiner, der er i stykker så giv Mette besked.

Vi arbejder på at få lavet maskinerne så hurtigt som muligt.

Venlig hilsen

TRIF Fitness udvalget


 
Thorsager-Rønde Idrætsforening | Vesteralle 8 Thorsager | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901