Oktober 2017
 
Hej alle
 
Efteråret har  for alvor meldt sin ankomst, bladene er smukke på træerne, - lidt trælse, når de falder af og samler sig uønskede steder som f.eks. omkring hullerne på Seniorlunden med ekstra udfordringer til følge for krolfspillerne, i forvejen er banerne noget våde, og det er en fordel med vandtæt fodtøj, heldigvis har det ikke skrækket jer nye, velkommen til jer.
 
Outletten bliver i år de 3 første week ender i December, - der ligger skema i "Huset", og en del har allerede skrevet sig på til arbejdet, super, - det er endnu uvist hvor "arbejdspladsen" vil være.
 
Lørdag d. 4. november på og fra seniorlunden står TRIF Senior 60+ for at arrangere KROLF og VANDRETUR i  mørke i anledning af Move for Life, kultur 2017, - der ligger flyers i "Huset", I gerne må tage og dele ud af, hvor I kan komme til det, det er fra kl. 17.00 - 19.00, - vil nogen hjælpe et par timer med at gøre klar, sætte lys op rundt på Seniorlunden, lave lys til gå'erne, sætte batterier i pandelamper, køller og kugler gøres selvlysende, lave krolfbaner med forskelligt lys? materialer er kommet fra 2017 midler via kommunen, håber på opbakning og  der kommer rigtig mange.
 
November "ud ad huset" turen, mandag d. 6,  går til Auning med parkering ved Brugsen, Arne fører an, afgang som sædvanligt kl. 9.30 fra Seniorlunden.
 
Vi ses til FRISK LUFT - BEVÆGELSE - FORNØJELSE
 
Go' week end og go' næste uge
Mvh
Søster
 
 
 
Thorsager-Rønde Idrætsforening | Skrejrupvej 9B | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901