Oktober 2018

TRIF Senior 60+

Hej alle.

Nu falmer skoven trindt om land -- med rusk og regn, og hvad der ellers hører til efteråret, men heldigvis også smukke solskinsdage, som især gå'erne har nydt godt af på deres ture, - og Seniorlunden ser bare godt og velplejet ud.

Årets sidste officielle krolftræf, supertræffet i Rude Strand, er spillet, med et par TRIF piger fint placeret, nu gælder det "træning" til næste sæsons udfordringer.

Vinterbanerne er under forberedelse, støvler, vanter og de lange er ved at blive fundet frem.

Move for Life, d. 3. november, bliver ikke gennemført fra os i år, der vil foregå

noget med skuespil og dans på Kulturhotellet.

Har nogen en idé til et aften?? - på Seniorlunden med gå og krolf, lys og hygge??

Frivillig Fredag 28. september var heller ikke i år det man kan kalde velbesøgt, men skaber gode kontakter klubber, organisationer og det kommunale system imellem.

Vedrørende Outletten vides i går, torsdag, stadig ikke, om der kan findes et lokale til salg, der arbejdes på at finde et centralt sted, og vi får besked snarest, - har meldt os klar.

Julefrokosten er bestilt, mandag d. 10. december i RIC kl. 11.30, samme menu som sidste år,

+ ris a lá mande, pris kr. 60.-, drikkevarer købes i RIC.

Per har lavet "pærehullerne" i taget, men det er desværre nødvendigt at lægge nyt, stærkere og kondensfrit tag på, hvis vi vil holdes tørre, der søges i øjeblikket midler flere steder, da det er noget dyrt.

November, mandag d. 5., "ud ad huset" turen går til Ryomgård, rundt om smukke Vallum sø, parkering ved Banen/stationen, egen fortæring medbringes. Starter som sædvanligt fra Seniorlunden kl. 9.30.

Vi ses til FRISK LUFT - BEVÆGELSE og FORNØJELSE

Mvh

Søster

Thorsager-Rønde Idrætsforening | Vesteralle 8 Thorsager | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901