Thorsager Rønde IF

Personlig træning og programlægning


Personlig træning og programlægning for styrketræning

Personligt træningsprogram og/eller introduktion til fitness træningen i maskiner kontakt en instruktør og find et tidspunkt til at lave et program.

Fitness er styrke- og konditionstræning

Hvad får du ud af at træne?

  • Øget muskelstyrke og muskeludholdenhed

  • Bedre kondition og kredsløb

  • Opnår generelt velvære og overskud i dagligdagen

  • Styrke i knogler og muskler

  • Forebyggelse af stresssymptomer

  • Genoptræning af muskler og sener

  • Denne form for træning er fleksibel, idet du kan lægge din træning i hele centrets åbningstid.


Fitness instruktion

Trif fitness anbefaler, at du får lavet et personligt træningsprogram hos en af vores instruktører, så du kommer rigtigt i gang. Det er GRATIS at få lagt program når du er medlem.

Når man bliver medlem af fitness, kan man til enhver tid booke tid, hos en af vores instruktører, til programlægning i fitness/styrketræning. Man kan også få en prøvetime, hvor man bliver guidet rundt og prøver vores "maskinpark".


Anders Brejnholm
tlf. 31 51 46 96

 
Anders er 36 år og fitnessinstruktør og er stort set i fitness hver eftermiddag eller aften.
Han har mange års erfaring med styrketræning og kampsport, og har trænet meget dødløft.
Han lægger programmer efter ønske, om det er et almindeligt styrketræningprogram, eller du har et specifikt mål med din træning.

 


Michael Runge
tlf. 28 69 29 00

 
Ring til ham, så finder I sammen en tid sammen. 

Bodil Krause Nielsen
Kontaktes til individuel vejledning på tlf. 2855 3384.

Bodil Krause Nielsen er voksenunderviser og fitnessinstruktør. Hun er på nuværende tidspunkt pensionist, men er uddannet fysioterapeut. Hun tilbyder vejledning i hensyntagende træning for voksne med eventuelle gener i muskler og led. Eller personer der har svært ved at motivere sig selv til at komme i gang med en sundere livsstil. 


Senior træner Jane

Jeg har været postbud i 20 år i Rønde og omegn, kender mange mennesker i Rønde og omegn, jeg har været senior træner i 10 år. Jeg træner og instruerer i fitnesscentret hver tirsdag og torsdag fra kl. 9-11.


Personlig træning - Træning og teknik med Lau


Er du mellem 15-20 år, og føler du ikke rigtigt, at du får det ud af din træning, du gerne ville have, har vi i TRIF nu en unik mulighed for at lære at teknikken i alle basis øvelser/ multi-ledsøvelser samt meget mere.

Træning og teknik på hold Kender du det, når man træner uden at føle, man kommer videre, og måske bliver du på samme vægt i bænken? Måske træner du bare for at træne uden nogen mål eller mening? Så er du det helt rette sted. Det kan vi sammen ændre på. Udover snak om teknik, øvelser, og hygge. Bliver der også mulighed for at få udregnet ligevægtsindtag, samt at få svar på spørgsmål omkring kost og træning generelt. Mit navn er Lau og jeg personlig træner. Sammen med TRIF Fitness er vi ude på en mission om, at man skal have mulighed for at ’’lære’’ at træne inden de store vægte kommer på, så man undgår skader, overbelastning, og længere varigt slid på kroppen. 

Kontakt Lau med sms på tlf. 42 15 71 30 Der er plads til 6 personer på holdet. 

Lisa 


Jeg hedder Lisa og er 44 år  og er uddannet fitness instruktør, kostvejleder og sygeplejerske. 

Jeg bor i Mørke med min familie og arbejder som sygeplejerske i psykiatrien. Jeg kan hjælpe dig hvis du har brug for at få lagt et træningsprogram eller hvis du er i tvivl om du træner korrekt.
Jeg kan kontaktes på tlf: 26370989 eller mail: lisakrause78@gmail.com
Følg TRIF på Facebook
Bliv medlem
Betal her
Thorsager-Rønde Idrætsforening | Skrejrupvej 9B | 8410 Rønde