VELKOMMEN TIL TRIF - håndbold

 

Håndboldafdelingen i TRIF gør det muligt for børn, unge og seniore at spille håndbold. Vi har plads til spillere på alle niveauer, og bestræber os efter at tilbyde håndbold med fokus på glæden og samværet omkring håndbolden.

I sæsonen 17/18 tilbyder vi trille-trolde håndbold for børn omkring de 4 år, derudover har vi U6 mix, U8 piger, U10 drenge og piger, U12 piger, U14 piger og U18 piger samt herre senior. Læs mere om de forskellige hold i menuen til venstre.Seneste nyt fra TRIF Håndbold: 

Onsdag d. 21 marts 2018 afholdes der generalforsamling i TRIF Håndbold i Rønde Idrætscenter, i pyramiden kl 19.00. 

Alle er velkomne, vi byder på kaffe/the/vand eller øl. 

Dagsordenen er følgende. 

1. Velkomst 

2. Valg af dirigent 

3. Aflæggelse af beretning 4. Behandling af indkomne forslag, skal sendes til haandbold@trif.dk senest 8 dage før generalforsamlingen. 

5. Valg af medlemmer 

6. Valg af suppleanter 

7. Fremtiden for TRIF håndbold 

8. Eventuelt. 

VI HAR BRUG FOR FLERE HÆNDER…..Håndbold udvalget har beklageligvis et stort mandefald i år, og har derfor brug for nye kræfter da 3 af de nuværende medlemmer stopper. Der er tale om en velfungerende bestyrelse, og man behøver ikke at være tidligere eller nuværende spiller for at deltage i arbejdet, da meget af arbejdet i udvalget er praktiske og administrative ting. 

Så hvis du kan noget med tal og økonomi, god til hjemmesider og facebook eller har du bare lyst til at sætte dit præg på TRIF håndbold så mød op til vores generalforsamling eller kontakt os håndbold@trif.dk 

Udvalget mødes en gang om måneden i ca 2 timer. Mødet foregår som udgangspunkt nede i Hallen. Her drøftes der relevante emner og diverse opgaver fordeles. 

Så kender du nogen, eller vil du selv, så mød op, og hjælp TRIF Håndbold. 

Vi håber at du har lyst til at deltage i generalforsamlingen, uanset om du ønsker at blive en del af bestyrelsen eller ej. Det er vigtigt at så mange som muligt deltager, således at vi kan drøfte muligheder, tiltag, ændringer, ris og rosJ

Thorsager-Rønde Idrætsforening | Vesteralle 8 Thorsager | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901