Thorsager Rønde IF

Tennis


TRIF tennis sæson 2021/22.

Tennisbanerne er nu åbne for spil med max 5 personer på hver bane. De specielle regler for udøvelse af idræt i coronaens skygge, hænger rundt omkring på banerne. Der står sæbe ved vandhanen på bane 1 og ved samspil vil der blive stillet håndsprit frem, i andre samhænge tag selv noget med.

Banerne er nyanlagte så pas på dem, vand godt før og efter I spiller og reparer evt huller med grus fra sækkene. Kommer der slagger op på banen så smid det langt væk. 
Håber I alle får en god sæson.
Hilsen Bestyrelsen.

TRIF tennis – når alt bliver normalt igen så:

I TRIF tennis spiller vi tennis hele året. I sommerhalvåret fra 1. maj til omkring 1. november spiller vi udendørs på vores baneanlæg beliggende bagved Rønde Idrætscenter Skrejrupvej 9b i Rønde. Vi har to baner som kan bookes på internet tjenesten Conventus. For at booke en bane skal man være medlem af TRIF tennis.
For at komme ind på banerne låner man mod et depositum en nøgle.
Om vinteren spiller vi skumtennis hver lørdag fra 10 – 12 i Thorsager Hallen. Også her skal man være medlem af TRIF tennis, udover kontingentet betales 20 kr for hver lørdag man deltager.

Årets gang i TRIF tennis:

Sæsonen starter med standerhejsning den første lørdag i maj. Inden standerhejsningen har vi i fællesskab sat net op, vindbreakers op og klargjort banerne, så standerhejsningen er en symbolsk handling hvor vi mødes, drikker en sodaband og officielt lukker banerne op. 
Der er nogle faste ugentlige aktiviteter som samspil for 60+`ere tirsdag formiddag kl. 10-12. Lørdag ligeledes kl. 10-12  er der samspil for alle, her spiller vi double på begge baner med tilfældig makker (lodtrækning).
I  perioden fra standerhejsning frem til 1. juli kan der laves fællestræning for nye medlemmer om onsdagen fra 17 – 19.00 . Programmet for disse aftener sammensættes efter deltagernes behov.
I løbet af sæsonen har man mulighed for at deltage i fællestræning med andre klubber.

Indendørs sæsonen starter normalt 2 lørdag i november. Vi spiller også her primært i doubler, hvor lodtrækning bestemmer hvem man spiller med og imod. En 4-6 gange  i løbet af vinteren tager vi til Randers og spiller ”rigtig” tennis i deres indendørs anlæg. 
Det daglige vedligehold af baneanlægget står vi selv for så derfor mødes vi alle op til standerhejsning og hjælper hinanden med at sætte vind breakers og net op. Ligeledes samles vi om efteråret og hjælper hinanden med at tage net m.m. ned og vinter klargøre banerne. 
Inden man som nyt medlem får udleveret en nøgle skal man have gennemgået, hvordan man i det daglige vedligeholder banerne, når man har været der og spille. 

Fortælling om dagligdagen

Klubbens aktiviteter har de sidste år været med stor vægt på voksen aktiviteter, børn er naturligvis meget velkomne, men vi kan ikke tilbyde instruktion for børn. For voksne (her menes fra 15 år og opefter) kan vi efter behov arrangerer samspil og træning for begyndere. På disse samlinger vil nogle af klubbens ”gamle” spillere være behjælpelig med vejledning og instruktive øvelser. Desuden vil klubbens boldkanon indgå i træningen af slag og flugtninger.
Tennisklubben er en forholdsvis lille klub med ca. 50 medlemmer. Vi er i øjeblikket primært en motionsklub og har ikke og deltager ikke i nogen turneringer, men klubben er medlem af både DGI og DIF (JTU) og er der behov for yderlig instruktion benytter vi os af deres tilbud og hvis nogle har lyst kan man deltage i de turneringer kan man deltage her.


Følg TRIF på Facebook
Bliv medlem
Betal her
Thorsager-Rønde Idrætsforening | Skrejrupvej 9B | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901