Thorsager Rønde IF

Fitness


Sensommer og efterårsplan


Tjek holdplanen, fra september begynder flere hold op igen heriblandt pump og outdoor træning.

Book her

Ny formand og to nye bestyrelsesmedlemmer

 
Mandag den 22. august havde TRIF Fitness generalforsamling med formand og to udvalgsmedlemmer på valg. Tre stærke kvinder blev erstattet af tre stærke mænd, så nu har vi Anders Brejnholm som formand for TRIF Fitness. 
 
Mette Lindblad har lagt et kæmpe stykke arbejde i Fitness igennem mere end 13 år, og toppede senest med prisen som årets frivillige i DGI Østjylland. Hun har haft kontakt til, hvad der virker som alle medlemmer, instruktører og frivillige i Fitness, og vi har nydt godt af hendes faglige kompetencer som fysioterapeut samt tilgang til mennesker.
 
Birthe Hansen og Annalise Lave har ligeledes været med i over 13 år, og har klaret mange forskelligartede opgaver, lige fra rengøring, bestilling af tøj til at hænge plakater og har altid tropper op, hvis der var behov for hjælp i dagstimerne, hvor vi andre var på arbejde. 
 
Der skal lyde en kæmpe tak for jeres indsats, vi håber ikke helt I slipper os, og håber vi fortsat ser jer i Fitness.
 
Deres opgaver bliver snarest fordelt - ikke mindst kontakten til instruktørerne. I kan læse referat fra generalforsamlingen her.
 
Vi er glade for at Anders, Kenneth og Jacob er trådt til og kan hjælpe til med at drive fitness videre i samme ånd. De tre herrer er ofte i fitnesscentret, og vil inden længe også bære trøjer "bestyrelse"
 
Vores nye formand Anders Brejnholm
 
Da Mette meldte ud, at hun ville stoppe som formand, og fortalte om det arbejde der var i fitness bestyrelsen, fangede hun hurtigt min interesse. Jeg syntes det lød utrolig spændende, selvom der ligger lidt pres på mig, ift. at overtage formandsposten efter Mette, som lige er blevet kåret som årets frivillige i DGI.
 
Selv er jeg meget passioneret indenfor alt form for træning, og træner selv hver dag, hvis muligheden er der. Jeg er sikker på, at både jeg, resten af bestyrelsen og alle vores frivillige nok skal være med til at udvikle TRIF til nye højder.
 
Tag fat i mig i fitnesscentret eller kontakt mig på tlf. 31 51 46 96, hvis du ønsker at være instruktør, har gode idéer eller andet.
 
Holdplan for de kommende måneder 
 
Fra primo august er pump, outdoor og flere andre hold kommet på holdplanen igen. 
 
Desværre må vi dog sige farvel til Dancefitness instruktør, indtil vi forhåbentlig finder en ny instruktør. Kender I nogen, der har lyst til at overtage holdet, så er I meget velkommen til at kontakte Anders på tlf. Vi tilbyder instruktørkursus, men det er en fordel, at du tidligere har stiftet bekendtskab med at danse og træne. 
 

Personlig træning for unge mellem 16 og 20 år.


Vi starter et nyt tilbud op om tekniktræning til unge mellem 16 og 20 årige! Lau er uddannet personlig træner, og står for denne unikke mulighed!

Kontakt Lau med sms på tlf. 42 15 71 30 Der er plads til 6 personer på holdet.
 

Vi mangler instruktører til fitness


Kvindelig instruktør til fitness træning i maskiner
 
Vi søger en kvindelig instruktør til at vise vores medlemmer, hvordan man træner rigtigt i de nye maskiner, til at lave programmer og motivere til træning.
 
Du behøver ikke at have instruktør erfaring, og vil blive tilbudt instruktør uddannelse. Men det vil være en fordel, så vi kan komme igang snarest muligt.
 
Instruktør til juniorhold for børn i alderen 11-14 år
 
Har du erfaring i at træne med børn og unge og kunne tænke dig at vise dem hvordan de kommer igang med at træne rigtigt, så bliv instruktør hos os. Vi mangler både en person der kan træne i maskinerne samt tage et spinninghold med juniorerne. 

Vi kan tilbyde dig DGI uddannelse.

At være instruktør består af minimum 1 times ugentligt valgfri dag og tidspunkt.

Opstart snarest muligt efter sommer. Kontakt formand Mette Bro Lindblad på tlf. 21 66 51 12
 

Årets frivillig i DGI-Østjylland er Mette Bro Lindblad

Vores formand Mette Bro Lindblad blev på årsmødet i DGI Østjylland kåret som årets frivillig i DGI Østjylland ud af 52 indstillingerne. Det er virkelig flot og fuldt fortjent. Hun gør en kæmpe indsats for TRIF Fitness og er en fornøjelse at arbejde sammen med i bestyrelsen. 🏆 

DGI skriver som årsag til hvorfor Mette blev valgt som årets frivillig:
Vinderen af titlen som årets frivillige går til en person, som må siges at være en supermagnet. Unge, gamle, småbørnsforældre - medlemmer, instruktører – personen tiltrækker dem alle sammen.  Og det har vedkommende gjort i et stykke tid efterhånden. Personen har været med til at starte foreningens afdeling og har stået i spidsen, mens nye initiativer er blomstret og medlemstallet er eksploderet. Personen får enderne til at mødes og tingene til at ske med samarbejde, anerkendelse og kommunikation som nøgleordene. Og så er der en person, der er der for alle.
Ifølge indstillingen gør personen det nemt for medlemmer og frivillige at være god ved sig selv– og hvad er så det allerbedste, man kan gøre? Svaret er: At blive en del af Trif Fitness. Mette Bro Lindblad fra Trif Fitness. Med dine magnetiske kræfter, særlige gejst, din anerkendende tilgang og din ihærdige kommunikation er du Årets frivillige 2022.

Tillykke endnu engang Mette. Giv Mette et klar på skulderen når I ser hende i fitness👏💪👍
 

Åbningstider

Vi har byens længste åbningstider:
Åben alle dage fra kl. 05 - 23.

Der er rengøring i omklædningsrummene til og med kl. 6. I dette tidsrum kan der ikke tages bad.

Både hold og fitness

Når du køber medlemskab, kan du både træne i fitnesslokalet samt deltage på holdaktiviteter arrangeret af fitness.
Se oversigt over hold samt holdbeskrivelser.

Ønsker du en prøvetime så skriv sms til Mette på tlf. 2166 5112. Vi tilbyder også programlægning når du er medlem. 

Hvordan tjekker du ind?

Kommer I udenfor hallens åbningstider, skal I bruge jeres chip og holde den over kortlæseren, som I gør nu. Tjek ind med chip ved chiplæseren ved bagindgangen af Idrætscentret og tjek ind igen ved indgangen til fitnesslokalet.  

Vi håber alle jer medlemmer, vil hjælpe os med at lukke vinduer, hvis I er de sidste der forlader fitnesslokalet og overholde reglerne også i ydertimerne. 


ER DU MEDLEM ?

Vær opmærksom på, at du skal have et gyldigt medlemskab i TRIF Fitness for at træne i fitnesslokalet og på hold.
Opdager vi, at medlemmer lukker ikke medlemmer ind, er det bortvisningsgrund, og man må betale 100 kr for at få en ny chip!

Følg TRIF på Facebook
Besøg TRIF Fitness
Bliv medlem
Betal her
Thorsager-Rønde Idrætsforening | Skrejrupvej 9B | 8410 Rønde