Vi elsker volleyball…
Det har nok altid været drivkraften i TRIF-volley. Den er båret af passionerede volleyballspillere, der i en travl hverdag har haft lyst til at bibeholde et ugentligt pusterum med en god volleyball aften.

Klubben er gået fra at være en klub for øvede ældre volleyspillere til at være en klub for volleyballspillere på alle niveauer fra 16 år og opefter.

Lige børn leger bedst og vi havde ingen intentioner om at skræmme nye uøvede spillere væk, tvært i mod. For stort spænd i niveauet kan dog ødelægge glæden for alle og derfor besluttede vi os for, at tage udfordringen op og forsøge at skabe et godt volleyball tilbud/miljø i lokalområdet, der kunne rumme alle niveauer.

Rønde
Rønde er en by med en del uddannelses tilbud og for at tiltrække potentielle spillere, startede vi i samarbejde med Rønde Høj- og Efterskole en forsøgsordning, hvor vi tilbød at træne deres interesserede elever, mod at vi så samtidig fik mulighed for at bruge deres faciliteter (hal, net og bolde) og kunne indbyde byens unge fra bl.a. diverse studiemiljøer.

Formålet med samarbejdet mellem Rønde Højskole/Efterskole og Thorsager Rønde Idrætsforening (TRIF) Volley er, at vi:

  • øger kendskabet/interessen for volleyball i lokalområdet
  • bibeholder vores klub, men får mulighed for at tilbyde noget til både uøvede og den gamle stamme af øvede spillere
  • introducerer skolens elever til klubvolley og evt. giver dem mod på at fortsætte i en anden volleyball klub efter endt efterskole/højskole.

Interessen var fra starten overvældende stor og i de nye rammer, har vi til hver træning været mellem 20-40 spillere. Dette ville vi aldrig have haft muligheden for uden RHE velvillige samarbejde. I dag er vi ca. 30 betalende medlemmer ud over højskolens elever - Fantastisk!

Vi har indtil videre valgt at forsætte med mix-volley konceptet og har opdelt spillerne i henholdsvis

  • B-spillere (let øvede)
  • C-spillere (begyndere / uøvede)
  • M-spillere (motionsholdet – hvor gamle spillere med et vist niveau er velkomne).

TRIF
Måske får vi med tiden et A-hold med flere ugentlige træninger, herre/dame opdelt og turneringstilmeldt…. Hvem ved?

B og C spillere bliver trænet af spillere fra klubben, der løbende uddanner sig.
 
Vi har hele vejen arbejdet i overensstemmelse og i tæt kontakt med TRIF hovedforening og vi har aldrig været interesserede i at være en konkurrent til aktivitetsniveauet i Rønde Idrætscenter.

Derimod har det været vores intension gennem et samarbejde med Rønde Høj- og Efterskole at opbygge et volleyballmiljø med masser af liv, sjov og god stemning, samt sikre eksistensgrundlaget for en volleyball klub i TRIF-regi også fremover.

Thorsager-Rønde Idrætsforening | Vesteralle 8 Thorsager | 8410 Rønde | Tlf.: 20639901