Holdtræning i TRIF Fitness

I TRIF Fitness kan du både træne i fitnesscentret og på hold. Se her beskrivelser af hold og instruktører.

Anders til thaiboksning
Anders til thaiboksning

Thaiinspireret motionsboksning med Anders

Konditionstræning med inspiration fra thaiboksning er træning i højt tempo, der giver fuld bevægelighed i kroppen og træner både core og giver smidighed. 
 
På holdet trænes hele kroppen igennem med spark og slå på puder IKKE på hinanden. Der er fokus på at alle kan være med. Pulsen kommer højt op og du får med garanti i bedre form.
Kira IMG 9274

Fitnessbold/pilates med Nanett

Fysioterapeut Nanett har Fitnessbold/pilates torsdag kl 19-20 i multisalen. 
 
Boldtræning er øvelser på en stor træningsbold der styrker det, man kalder "muskelkorsettet" – de små muskler omkring leddene, især i mave og ryg og øger balancen.
Træning med egen kropsvægt
Træning med egen kropsvægt

Outdoortræning med egen kropsvægt med Helle

Vi mødes på P-pladsen foran RIC og følges til den udvalgte træningsspot (som altid er et sted omkring RIC og Rønde skole) Vi bruger de træningsmuligheder der er i omgivelserne i form af bord-bænkesæt, trapper, stigninger, legeplads, græsplæner, vægge mm. Vi bruger vores egen kropsvægt og det eneste du skal, er at klæde dig varmt på inkl. handsker.

Træningsniveau: Alle kan være med. Vi arbejder med kvalitet fremfor kvantitet i træningen og er der øvelser, du ikke kan, finder vi på en anden variant til dig. Vi løber korte sekvenser, men kan du ikke løbe, går du. Velkommen!

Claudia Foto

Zumba dance med Claudia

Helt grundlæggende er Zumba fitness dans en måde at træne på, mens man har det sjovt.

Zumba er baseret på latinamerikanske dansetrin og rytmer, og er inspireret af bl.a. samba, salsa, marengue og cumbia.

De lækre rytmer gør det umuligt at stå stille til, og en af de helt store fordele ved Zumba, er da også at det er sjovt at dyrke.

Zumba strong nation

Strong by Zumba (STRONG NATION) er den nye træningsform, her har man gjort meget ud af kombinere træningen med videnskab om “Synced Music Motivation”. Det betyder, at musikken er lavet præcis til programmet, så til hver en time er musik og øvelser synkroniseret på en måde, der skubber dig forbi de træningsgrænser, du tror, du har, så du når ny træningsmål.

Med strong arbejder du med hver en muskel. Ved at bruge din egen kropsvægt, forbedrer du din muskulære udholdenhed og toning. Den høje intensive intervaltræning vil sikre, at din krop forbrænder kalorier længe efter endt træning.

I øvrigt bliver du stærkere og hurtigere. Ved at træne  hårdere end du troede, du kunne, vil du se resultater hurtigere og opnå mere ambitiøse træningsmål.

Pump med Gert
Pump med Gert

Pump med Gert

Jeg er 58 år og har haft eget motionscenter i Hadsund i 2 år. Jeg er alt mulig atlet, og har lavet rigtige mange sportsgrene - nogle på højt plan bl.a. Danmarks mester i bænkpress 💪

I de senere år har jeg løbet 20 Marathon løb, og blev nr 49 til Köln marathon ud af 17000 🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️, dernæst duathlon MTB og tæt på at komme med til OL i Barcelona i star båd. Jeg træner nu alsidigt, og sejler den meget krævende Finn jolle.

Jeg træner hovedsageligt for at have det godt resten af mit liv.  

Pump med Mette Bro Lindblad
Pump med Mette Bro Lindblad

Pump med Mette Bro Lindblad

Pump er effektiv styrketræning på hold. Redskaberne er Vægtstang og skiver.
Vi gennemgår hele kroppen med klassiske øvelser som dødløft, brystpres, squat osv. Instruktør guider hele timen. Pump er for alle uanset funktionsniveau og træningserfaring. Det er en effektiv træningsform hvis man gerne vil yde bedre i sin primær idræt eksempelvis løb, ski, tennis, badminton osv. Det er ligeledes skadesforebyggende og kan være en vej ud gener fra stillesiddende arbejde. Er du ny, er det en go ide at komme 10 min før og lige hilse på instruktøren, så holder vi lidt ekstra øje med dig!

Yoga med Gitte
Yoga med Gitte

Yoga med Gitte Mørch

Yoga gavner din holdning, balance, styrke og smidighed. Yoga er mindfullness.
I yogatimerne arbejder vi med hele kroppen, vi får både styrket vores kernemuskulatur og de store muskelgrupper. Vi arbejder med vejrtrækningen for at øge fokus og komme godt ud i strækkene. Hver time afsluttes med afspænding.
Gitte Mørch er under uddannelse til yogainstruktør og er desuden akupunktør og massør. Hun har specialiseret sig i smerter i muskler, sener og led.
Vi kommer til at træne på begynderniveau, men alle er velkomne.

Ashtanga Yoga for begyndere

Vi arbejder os fra gang til gang længere ind i rækken af stillinger (asanas) i første serie og du kommer til at lære om kropslåse (Bandhas) og du lærer åndedrætsteknikken (Ujjayi). Ashtanaga Yoga er en dynamisk serie med mulighed for at tilpasse hver enkelt stilling i sværhedsgrad.

Deborah IMG 4531

Yang yoga med Deborah

Begynder og let øvet niveau. 

Vi laver en dynamisk yogaform, hvor du bevæger dig fra den ene stilling til en anden. Stillingerne udføres i et rythmisk tempo, og der er sjældent pauser i mellem serierne, da fokus er at skabe flow og bevæge kroppen i takt med vejrtrækningen.

Styrker kroppens muskler, sener og led.

Vi laver sjove balance øvelser der forbinder vores 2 hjernehalvdel, og vi udforsker kreative stillinger når kroppen er varmet op. 
 

Vi starter og afslutter med en kort meditation/afspænding.

IMG 9278 Kopier

Tabata med Louise

Tabata træning er interval træning, hvor der arbejdes på hver øvelse i 8 runder af 20 sek og med 10 sek pause.
Vi kører 10-12 øvelser som fx kan være med battlerope, kettlebell armbøjninger eller jump squat.

Vi bruger redskaber som er i huset og der skal ikke medbringes noget, alle kan være med da der let kan justeres på sværhedsgraden

Spinning med variation

I TRIF Fitness kan du deltage i spinningtimer. Vi har flere forskellige slags spinningtimer, både hvor der køres efter watt og uden. Hver instruktør er unik, så prøv evt. to forskellige timer for at finde en der passer dig. De fleste timer er af 45 min. varighed.

Spinning
Spinning

Spinning med Lars

Jeg er 46 år og bor i Rønde, har været i trif fitness i 8 år og blevet instruktør i spinning sidste år. Jeg har et hold der passer til både nybegyndere og øvede medlemmer. Den musik jeg spiller spænder bredt, og vi hører alt fra 90’er musik til rock&roll med god takt i.

Så kom frisk til spinning med Lars hver onsdag kl 17:00, og hvis det er første gang, så kom lidt før så hjælper jeg med korrekt indstilling af cyklen.

Jeg lægger vægt på, at vi har det sjovt sammen, så vi glemmer tiden.

Spinning
Spinning

Jes med Watt-spinning

Jeg er omkring 50 og har cyklet på landevejen i over 20 år.

Jeg holder formen ved lige i vinter halvåret med spinning. Jeg er uddannet bodybike-(spinning) instruktør igennem DGI og er i gang med min 8. sæson som instruktør.
Mine timer er baseret på konditionsforbedrende træning, hvor vi bruger de nye watt cyklers muligheder, men også focus på styrke, til en god gang blandet musik, mest rock.

I mine timer skiftes der imellem at sidde og stå, fordelt ca. 40/60%.

Så hvis du gerne vil forbedre din kondition, er det helt sikkert det rette sted at komme.

Jeg anbefaler at anvende WATT systemet, men alm. pulsur kan sagtens anvendes. Der er plads til alle på mit hold, hvor det er op til den enkelte hvor hårdt man vil presse sig.

Spinning med Gitte Buus
Spinning med Gitte Buus

Gitte Bruus alm. 45 minutters spinning

Jeg er en gammel håndbold pige med dårlige knæ som ikke kan holde til ret meget andet udover træningen på en spinningcykel. Jeg synes det er fedt at bike, da det er noget af det, der giver mig mest rent konditionsmæssigt. Og så kan jeg stå af cyklen uden at have ondt nogensteder samtidig med, at jeg føler mig brugt ;)

Jeg har dyrket spinning i 18 år, hvor de sidste 15 år har været som instruktør. Jeg er uddannet fitness instruktør igennem DGI.

Mine timer er præget af en god gang blandet pop musik og gerne et grin. Jeg skifter meget imellem at sidde og stå op, og jeg instrurerer i en træningsform som mit eget knæ kan holde til. Jeg kræver ikke, at folk er lige ved at vælte af cyklerne, men jeg kan godt selv lide at gi`den gas og opfordrer også gerne andre til at presse sig selv, men det er selvfølgelig op til den enkelte hvor anstrengende det skal være. 

Alle er meget velkommen på mit hold.

Spinning
Spinning

Spinning med Dorthe Pagter Vand

jeg er 44 år og  bor i Ugelbølle med min familie.

Jeg har dyrket fitness i 20 år, cyklet landvejs cykling i 5 år, løber 3-4 gange om uge samt er spinnings instruktør 2-3 gange om ugen i TRIF.

Mit tlf nr er 61 28 84 10, nye medlemmer mm må altid kontakte mig hvis de ønsker prøvetime m.m.

Spinning med Gudrun
Spinning med Gudrun

Gudrun (alm. 60 minutters spinning)

Har du længe gået og tænkt på, at du gerne vil se, hvad Spinning er for noget, men er lidt tilbageholdende, når dine venner og bekendte siger, at det er hårdt og det giver sved på panden, er begynderholdet et rigtigt godt sted at starte.

På mit hold kan alle være med. Man bestemmer selv farten og belastningen, men jeg prøver også at motivere til, at alle får noget ud af træningen, så vi kan mærke, at vi ikke har spildt tiden.

Da det er vigtigt, at du får en god start og har det fantastisk, når der er gået en times tid, bruger vi sammen god tid til at få cyklen indstillet, så den passer til dig og din krop. Det er ikke den større videnskab, men der er lige et par detaljer, som er meget vigtige, og som du hurtigt finder ud af.

De færreste bliver tændt af spinning den første gang, så derfor anbefaler jeg altid, at du tager 2 prøvetimer, inden du beslutter dig for at købe medlemskort.

Min træning er bygget op sådan, at vi i løbet af timen skiftevis sidder og står på cyklen i takt med musikken, da man der bedst lærer cyklen at kende i forhold til belastning.

Kom i god tid før timens start, så der er tid, til at få cyklen indstillet, og vi alle er klar til at begynde træningen.

Lene Jul IMG 9304

Spinning med Lene Jul

Mit navn er Lene Jul og er en årgang 1971. Efter to graviditeter lige i rap, kunne jeg godt mærke at min krop trængte til at komme i form. Et par veninder hev mig med til spinning og jeg var solgt på stedet. Elsker når pulsen stiger, synes det er lækkert at man på kun en time kan få så meget motion - bonusen er at det er til super god musik.

Jeg gennemgik grunduddannelsen hos DGI i 2013 og har siden haft 3 hold om ugen.

På mine hold er det vigtigt at alle føler sig godt tilpas. Her er plads til dig som lige er begyndt og dig som har dyrket idræt i mange år.

Musikken, som drøner ud i lokalet i timerne er meget af det nye fra hitlisterne og bliver ret tit skiftet ud.

Timerne er en kombination af korte og lange intervaller, hvor du veksler mellem tung belastning, mellemtempo og acceleration, hvilket bevirker at din puls til tider vil komme meget højt op. Timen varer ca. 55 min. Hvor vi de sidste minutter strækker ud.

Alle er velkomne :-)