Micropiger (2014-2016)

Tilmelding for sæson 24/25 er nu åben

DSCF6684

Holdbeskrivelse
Har du en gymnast, som bare er helt vild med at stå på hænder, slå vejrmøller og lave saltoer - og som gerne vil udvikle sig endnu mere? Så er holdet her det helt rigtige. Den ugentlige træning indeholder to obligatoriske træninger, torsdag og søndag, hvor der trænes både spring og rytme. Onsdag er den tredje træningsdag, og er et ekstra tilbud til de gymnaster, der har et ønske om mere træning. Onsdagstræningen er derfor frivillig. 

Træningens indhold
Træningerne er opbygget efter mottoet; “Vi skal kravle, før vi kan gå”, hvilket betyder, at vi ønsker at give pigerne de bedste forudsætninger for at ville gymnastikken nu her og på lang sigt. Vi skal arbejde med basisspring som vejrmøller, rondat, flik, kraftspring og saltoer. Derudover skal vi også indlære rytmiske sekvenser, lave bevægelighedstræning, udfordre vores udholdenhed, kropsforståelse og mod i sammenspil med grin, venskaber og nysgerrighed.

Forventninger
Vi forventer, at gymnasterne møder til træningerne til tiden, omklædt og iklædt gymnastiktøj. Smykker er fjernet og håret er opsat. Vi forventer, at gymnasterne kan gå til gymnastik selv, og derfor ikke har behov for forældrenes tilstedeværelse under træningerne. Som gymnast skal du deltage i træningen på eget initiativ, kunne følge trænerens instruktioner og være aktivt deltagende hele træningen igennem. Gymnasten skal være med til at bidrage til et positivt træningsmiljø, hvor det at gå til gymnastik er sjovt. Dette skabes gennem godt kammeratskab, hvor man hjælper hinanden, lytter til hinanden og griner med hinanden. 

Som forældre forventer vi, at I bakker op om jeres barns ugentlige træninger, og at i bidrager til den positive samtale omkring holdkammerater, trænere og gymnastikken. Det kan sommetider være svært i modgang, og der forventer vi, at i tager dialogen med de voksne trænere, så vi sammen kan finde den gode løsning. Vores skriftlige og løbende kommunikationsform er via vores facebookgrupper, hvor det forventes at alle forældre holder sig orienteret. Der er både en gruppe for det enkelte hold samt en fællesgruppe for alle i TeamGym, da vi har arrangementer og informationer på tværs. Når der skal sendes beskeder ud til alle i foreningen, vil i modtage en mail gennem Conventus.

Konkurrence
I pigernes konkurrenceafdeling inddeler vi gymnasterne i træningsgrupper, så alder og niveau hænger sammen. Vores træningsgrupper kan variere fra træning til træning alt efter indhold og fokus på sæsonen. Som gymnast vil du også opleve, at du ikke altid træner i gruppe med dem, som du skal til konkurrence med. Vi tror på, at mødet mellem forskellighed kan bidrage positivt til den enkeltes udvikling og samtidig understøtte trivsel på tværs af hold og årgange.

Alder og niveau sætter rammerne for, hvilken række det enkelte hold skal deltage i, da det faktisk er muligt for “alle” at stille op til konkurrence. Jo dygtigere og ældre du bliver, jo større bliver kravene. Aldersinddelingerne er forudbestemt af forbundets aldersinddeling, hvor du som konkurrencegymnast går fra Nano og Micro som de to yngste aldersgrupper og videre derfra til Mini, Junior og Senior. Reglementsmæssigt stiger rækkerne på følgende måde; Aspirant, Region, Danmarksserien og LIGA. 

Det er til hver en tid trænerne som beslutter inddelingen af gymnaster samt hvilken række holdet skal konkurrere i. Der vil på nogle hold være for mange til deltagelse i én konkurrence, da man max må være 10 eller 12 på gulvet alt efter reglementet. Dette er også årsagen til, at det lille alle blev sat i citationstegn. Ved tilfældet af for mange gymnaster, så vil begrebet reserve blive taget i brug, hvilket du vil få uddybet, hvis det bliver aktuelt på det enkelte hold. 

Instruktører

Mathias Bang
Mathias Bang Instruktør
Nicoline Tarnow
Nicoline Tarnow Instruktør
Kathrine Ege Gru
Kathrine Ege Gru Instruktør

Sæsonperiode: uge 33 - uge 25 

Træning i ferier:
Der kan være tilbud om træning i ferier. Dette vil blive meldt særskilt ud i facebookgruppen, og oftest vil disse træninger afvige fra almindelig træningsdag og -tidspunkt.

Kontingentet dækker:
Den ugentlige træning, træner-bemanding, træning i ferier (undtagen sommerferien) og holdgebyr ifbm. konkurrencer. 

Kontingentet dækker ikke:
Træningstøj, klubtøj, deltagergebyr ifbm. konkurrencer (125,- pr. konkurrence), konkurrencelicens (100,- for begynder licens og 265,- for national licens), leje af konkurrencedragt, træning i sommerferien og evt. deltagelse i træningslejre. 

Facebookgruppe: 
https://www.facebook.com/groups/491156393531666 

Micropiger
  • Dag Onsdag
  • Tid 17.00 – 18.30 (Valgfri)
  • Dag Torsdag
  • Tid 15.30 – 17.00
  • Dag Søndag
  • Tid 11.30 – 13.00
Sted Djurslands Bank Arena

Rate 1: 3.500 kr., betales v. tilmelding
Rate 2: 1.500 kr., betales 12. jan

Tilmelding først til mølle
Der er plads til 28 gymnaster på holdet (2 hold x 14), derfor foregår tilmelding efter først til mølle princippet, hvorfor vi desværre ikke kan garantere plads til alle.

Klik på "Tilmeld hold" og se om der er plads på holdet

Husk - TRIF Kontingent

Tilmelding kræver medlemskab af TRIF Hovedforening.

TRIF er organiseret således, at alle medlemmer skal, ud over at betale til deres valgte idrætsgren, også betale et årligt kontingent på 150,- (pr. 1. juli) til TRIFs hovedforening.

Hovedforeningen i TRIF står for drift, økonomi og markedsføring, så vores afdelinger kan fokusere på at træne dig.

Når du har fundet det rigtige hold, starter du med at melde dig ind i hovedforeningen.
Herefter kan du tilmelde dig alle de hold du ønsker.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at oprette dig som medlem, ændre kortoplysninger m.m.

Find vejledninger her