Sæsoner i tennis

Årets gang, her instruktion for alle
Årets gang, her instruktion for alle

Året i tennisklubben

Årets gang i tennisklubben er delt op i en vintersæson fra ca. 1. november til ca. 1. april året efter og en sommer sæson fra start april til slut oktober.

Aktiviteter i vintersæson: Her spiller vi skumtennis i Arenaen (den nye hal i Rønde Idrætscenter (RIC)). Det gør vi hver lørdag kl. 10-12, og du kan deltage som medlem af Trif. Der betales 20 kr. pr. gang til halleje.
Tirsdage fra 10-12 spiller 60+ gruppen padel i RIC's padelcenter. Her kan du deltage hvis du er fyldt 60 og medlem af TRIF og tennisafdelingen.

Aktiviteter i sommersæsonen: Vi åbner sæsonen med standerhejsning den første lørdag i april kl. 10 med samspil, grill og masser af social kaffe/te frem til kl. ca. 14. I perioden op til standerhejsning har vi afholdt aktivitets generalforsamling, har klargjort banerne og hængt windbreakere op.
I slutningen af april deltager vi i Tennissportens dag.
Efter standerhejsning starter vi så småt vores samspil for 60+ere tirsdage kl.10-12 og samspil for alle onsdage kl. 16:30-18:30 og lørdage fra kl. 10-12 - også for alle. 
Instruktion eller træning af nye medlemmer om mandagene fra 17-18:30 opstartes efter behov i maj, juni og kan fortsættes ind i august.