Om TRIF Fitness

Pumpudstyr
Pumpudstyr

Beretninger og referater

TRIF Fitness har ikke egne vedtægter, men du kan hente TRIF hovedforenings vedtægter.

Se TRIF hovedforenings vedtægter

Fitness foreningen

TRIF fitness er en forening. Vi startede i 2007 i et 100 m2 stort lokale, hvor den tidligere skydebane lå. Lokale med bodybike lå oppe under taget i forbindelse med den lille hal.

Den 30. april 2011 flyttede vi i nye lokaler og har nu nu et 400 m2 stort fitnesslokale, et lokale til spinning og lækre omklædningsfaciliteter, i den nye skolebygning ved Rønde Idrætscenter.
Lokalerne er udstyret med top professionelt udstyr fra TechnoGym i fitness og 15 nye topmoderne watt cykler.

Vi tilbyder holdaktiviteter, i det omfang vi kan få instruktører og lokaler, og så har vi special hold for juniorer og seniorer.
Når du har medlemskab (ikke seniorer), kan du gå ind under BOOKING for at booke tider til programlægning i Fitness samt træning på hold.
Alle vores instruktører er uddannet i deres aktivitet og kommer løbende på opfølgningskurser.

TRIF fitness er medlem er Antidoping Danmark og der kommer løbende uanmeldt kontrol.
Velkommen!

Vision

TRIF Fitness skal være for alle og kendt af alle i lokalområdet som det foretrukne fitnesscenter, hvor man i idrætsforenings-regi finder glæde og motivation til at dyrke kredsløbs- og styrketræning regelmæssigt. TRIF Fitness skal være kendt for den inkluderende stemning, hvor der er plads til alle uanset træningsmål og funktionsniveau.

Mission 

TRIF Fitness skal tilbyde sundhedsfremmende fysiske aktiviteter inden for fitness og appellere til den bredest mulige målgruppe af borgere i lokalområdet. TRIF Fitness ønsker via produktudvikling, fordelagtige træningstilbud og en varieret gruppe af kvalificerede instruktører at tilbyde et betydeligt spektrum af træningsformer for borgere med forskellige behov og funktionsniveau. TRIF Fitness arbejder til stadighed på, at det skal være attraktivt at være instruktør i TRIF fitness. TRIF Fitness  arbejder kontinuerligt for et dopingfrit miljø.

Resultatmål

 • TRIF Fitness skal forene mål og handling til at opnå tilfredse brugere, hvilket bl.a. testes med en årlig brugerundersøgelse.
 • TRIF Fitness skal sikre driftsresultater, der gør det muligt at indfri de økonomiske forpligtelser som fx husleje, afdrag på lån og investeringer, nødvendige nyinvesteringer, produktudvikling, uddannelse m.v. fordrer
 • TRIF Fitness arbejder i en to-årig periode mod en tilgang af aktive medlemmer på 5%.

Økonomi

TRIF Fitness skal til stadighed sikre en sund drift af aktiviteter – jf. "Resultatmål" - ved opmærksomhed på og arbejde for et tilstrækkeligt antal brugere samt en tilpasset brugerafgift.

Målsætning

 • TRIF Fitness skal være for alle og kendt af alle i lokalområdet som det foretrukne fitnesscenter, hvor man finder glæde og motivation til at dyrke kredsløbs- og styrketræning regelmæssigt.
 • TRIF fitness skal være kendt for den inkluderende stemning, hvor der er plads til alle uanset træningsmål og funktionsniveau.
 • TRIF fitness skal være stedet, hvor aktive TRIF medlemmer på tværs af idrætsgrene og aktiviteter på fordelagtige vilkår dyrker kredsløbs- og styrketræning.

Handlinger

 • Sikrer kontinuerligt gedigent, tidssvarende og indbydende udstyr til kredsløbs- og styrketræning
 • Skal være præget af, at maskiner og udstyr er vedligeholdt og sikkerhedsmæssigt i orden
 • ​Arbejder fortløbende på produktudvikling
 • ​Har særligt fokus på at tilbyde attraktive forhold for aktive TRIF medlemmer
 • Arbejder aktivt for samarbejde mellem de forskellige afdelinger i TRIF
 • Har en varieret gruppe af kvalificerede instruktører
 • Tilbyder et betydeligt spektrum af træningsformer for borgere med forskellige behov, muligheder og vilkår
 • Arbejder til stadighed på, at det skal være attraktivt at være instruktør i TRIF Fitness
 • ​Arbejder kontinuerligt for et doping frit miljø