LIGA (2010 +)

Tilmelding for sæson 24/25 er nu åben

DSCF7825

LIGA er vores udtaget konkurrencehold, som i denne sæson har ambitioner om at stille med et juniorpigehold i konkurrence og lave et træningsfællesskab for seniordamer. Her kræves det et vist grundniveau rent gymnastisk samt forskellige personlige kvaliteter for at komme i betragtning til holdet. Derudover skal gymnasten være i stand til at kunne træne selvstændigt samt kunne indgå i træningsgrupper, hvor det forventes, at der kan gives feedback på tværs af gruppen. 

Vi vægter fællesskabet og at føle sig som en del af holdet meget højt, og vi prioriterer tid til refleksion, fordybelse og inddragelse. Derfor skal du som gymnast også kunne bidrage til dette træningsmiljø. 

Skriv til mathiasbang1@gmail.com, hvis du vil til en prøvetræning.

Konkurrence
I pigernes konkurrenceafdeling inddeler vi gymnasterne i træningsgrupper, så alder og niveau hænger sammen. Vores træningsgrupper kan variere fra træning til træning alt efter indhold og fokus på sæsonen. Som gymnast vil du også opleve, at du ikke altid træner i gruppe med dem, som du skal til konkurrence med. Vi tror på, at mødet mellem forskellighed kan bidrage positivt til den enkeltes udvikling og samtidig understøtte trivsel på tværs af hold og årgange.

Alder og niveau sætter rammerne for, hvilken række det enkelte hold skal deltage i, da det faktisk er muligt for “alle” at stille op til konkurrence. Jo dygtigere og ældre du bliver, jo større bliver kravene. Aldersinddelingerne er forudbestemt af forbundets aldersinddeling, hvor du som konkurrencegymnast går fra Nano og Micro som de to yngste aldersgrupper og videre derfra til Mini, Junior og Senior. Reglementsmæssigt stiger rækkerne på følgende måde; Aspirant, Region, Danmarksserien og LIGA. 

Det er til hver en tid trænerne som beslutter inddelingen af gymnaster samt hvilken række holdet skal konkurrere i. Der vil på nogle hold være for mange til deltagelse i én konkurrence, da man max må være 10 eller 12 på gulvet alt efter reglementet. Dette er også årsagen til, at det lille alle blev sat i citationstegn. Ved tilfældet af for mange gymnaster, så vil begrebet reserve blive taget i brug, hvilket du vil få uddybet, hvis det bliver aktuelt på det enkelte hold.  

Instruktører

Simon Esmann
Simon Esmann Instruktør
Mathias Bang
Mathias Bang Instruktør
Sofie Ny
Sofie Ny Instruktør

Sæsonperiode: uge 33 - uge 25 

Træning i ferier: 
Vi træner som udgangspunkt i ferierne, men træningstiderne kan variere fra normalen. Der vil gives besked om dette i facebookgruppen.

Kontingentet dækker: 
Den ugentlige træning, træner-bemanding, træning i ferier (undtagen sommerferien) og holdgebyr ifbm. konkurrencer. 

Kontingentet dækker ikke: 
Træningstøj, klubtøj, deltagergebyr ifbm. konkurrencer (125,- pr. konkurrence), konkurrencelicens (100,- for begynder licens og 265,- for national licens), leje af konkurrencedragt, træning i sommerferien og evt. deltagelse i træningslejre (200-300,- pr. træningslejr). 

Facebookgruppe: 
https://www.facebook.com/groups/324905652446271 

LIGA
  • Dag Mandag
  • Tid 18.00 – 21.00
  • Dag Onsdag
  • Tid 17.30 – 20.00 (Valgfri)
  • Dag Torsdag
  • Tid 18.00 – 21.00
  • Dag Søndag
  • Tid 16.30 – 19.30
Sted Djurslands Bank Arena

Rate 1: 4.500 kr., betales v. tilmelding
Rate 2: 3.500 kr., betales 12.jan.

Husk - TRIF Kontingent

Tilmelding kræver medlemskab af TRIF Hovedforening.

TRIF er organiseret således, at alle medlemmer skal, ud over at betale til deres valgte idrætsgren, også betale et årligt kontingent på 150,- (pr. 1. juli) til TRIFs hovedforening.

Hovedforeningen i TRIF står for drift, økonomi og markedsføring, så vores afdelinger kan fokusere på at træne dig.

Når du har fundet det rigtige hold, starter du med at melde dig ind i hovedforeningen.
Herefter kan du tilmelde dig alle de hold du ønsker.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at oprette dig som medlem, ændre kortoplysninger m.m.

Find vejledninger her