Nyhedsbrev november 2023

Julefrokost, andekrolf m.m.

Hurra, sidder her fredag eftermiddag - og - solen skinner – godt nok lidt tyndt gennem skyerne, men det er lyst og tørvejr.

Seniorlunden har ikke haft godt af regnen, de fleste steder siger det svup svup, når vi går, og torsdag var der pludselig en ekstra sø i det nederste område ved Volleybanen, den forsvandt mystisk ligeså pludseligt i løbet af et par timer, og banefolket sørger for, at der med forsigtighed og hensyn kan spilles.

Vi er blevet spurgt, fra Rønde Handel, om vi, 3-4 personer, vil hjælpe ved et julemandsarrangement på Kulturhotellet, søndag d. 17. december kl. ca. 14-16 med hjælp til at dele godteposer ud til børn, om der eventuelt skulle være en julemand iblandt os, - har lovet at give besked mandag. Obs. det er aldeles ulønnet, - og – desværre, dog positivt for Rønde, der er ingen ledige lokaler til afholdelse af Outlet i år.

Der ligger 3 lister i Huset lige nu, vær opmærksom på at skrive jer på den rigtige.
Julefrokosten i RIC torsdag d. 30. november kl. ca. 11.45 efter formiddagens strabadser, betaling kr. 100,00 ved tilmelding, foreningen giver et lille tilskud.
Gå arrangement, gløgg og æbleskiver med Karin og Mona mandag d. 4. december, ingen betaling. Mødested Århusvej 24 eller samkørsel fra Seniorlunden kl. 9.30.
Samme dag er der ”andekrolfspil” på Seniorlunden med hyggeligt samvær, betaling kr. 30.00 (til præmier) betales ved tilmelding.

Vores ”Nytårskur” er fastsat til torsdag d. 4. januar med lækre Jørgenkager og med bobler til.

Vi ses til FRISK LUFT – BEVÆGELSE og FORNØJELSE
Med venlig hilsen
Søster