Nyhedsbrev Marts 2024

Forår - affaldssortering - facebook

Marts 2024                                                                                       TRIF Senior 60+

Hej alle

Solen skinner fra en skyfri himmel,- en gevaldig sort sky og det regner, - den flotteste regnbue, - det blæser, - det er stille og gråt, - det er lidt koldt,-  ingen sne,- næsten ingen frost, - de små påskeliljer ved, at det er forår og påske, gå’erne har hilst på de blå anemoner på tur i skoven, de hvide er der næsten.

På Seniorlunden er det også ved at være forår, der er tromlet, med vores nyindkøbte tromle, løgplanterne titter frem, - det grønnes inde i ”skoven”, - de gule anemoner står i knop, - det ER rigtig dansk forår.

Banefolkene har græsslå’erne klar og tænker på sommerens krolfbaner, - efter påske laves et internt regel”kursus” for alle TRIF’ere, så der ikke er tvivl om DGI’s regler.

Vedrørende moderne tiders affaldssortering er der nu 4 forskellige bøtter i Huset, - flasker/dåser, - restaffald, - papir, - plastik, - askebægre tømmes i plasticpose, gøres våd og kommes i restaffald.

Byttebog kurven bliver flittigt brugt, super.

TRIFs nye hjemmeside er nu ok, det er nemmere at se de forskellige afdelinger, nemmere at betale kontingent, når den tid kommer til juli, og Pia og Egon lægger nyheder ind på vores side, - når de får materialet til dem.

Vi har 2 face book grupper- den ene for krolf, den anden for alle TRIF Senior 60+ medlemmer

Påsken er startet i dag, nogle har ferie, måske feriegæster, som er meget velkomne på Seniorlunden, - men -  vi holder ferie Skærtorsdag og mandag 2. påskedag.

Vi ses til FRISK LUFT – BRVÆGELSE og FORNØJELSE

Med venlig hilsen og god påske

Søster